Fenerbahçe, Onyekuru'nun peşinde!

Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'tan ayrılma kararı alan Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru'yu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sarı lacivertliler, devre arasında yıldız futbolcuyu takıma kazandırmak istiyor.

Fenerbahçe, Onyekuru'nun peşinde!
Fenerbahçe, Onyekuru'nun peşinde!
GİRİŞ 10.12.2021 18:34 GÜNCELLEME 10.12.2021 18:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sezon başında 4.5 milyon euro ödenerek Olympiakos'a transfer olan Henry Onyekuru, ocak ayında Yunanistan'dan ayrılma kararı aldı. Bir süre Galatasaray forması giyen 24 yaşındaki oyuncunun yeniden Türkiye'ye geri dönme ihtimali çok yüksek. Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncu ile yakından ilgileniyor. Sarı-lacivertliler, Onyekuru konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Genç oyuncu Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde de yer alıyor.

HENRY ONYEKURU 1 GOL 1 ASİST YAPTI

Henry Onyekuru'nun Yunanistan ekibi Olympiakos ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 17 maçta sadece 937 dakika sahada kaldı. Başarılı oyuncu bu süre içinde 1 gol, 1 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu.

Transfermarkt adlı internet sitesinin verilerine göre Nijeryalı oyuncunun piyasa değeri 7 milyon euro. Başarılı oyuncunun Galatasaray forması giydiği 2019 yılında piyasa değeri ise 10 milyon euro kadar çıkmıştı. (Akşam)

YORUMLAR 5
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutmaz. Aynısını Rodrigez' de gördük.
    Cevapla
  • kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    ali Koç vizyonu
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerden adam olmaz
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam bi bu eksikti ula adam topçu olsa gs 2 defa takımdan yollamazdi bu feneri scout ekibi kimse araştırılsın fenerden kaç milyon euro vurgun yapmışlar çıkarsınlar ortaya
    Cevapla
  • Guş avcısı 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi olduğu için değil, peşine 2 adam takıp 60 metre top sürüp fenere gol attığı için.
    Cevapla