Vitor Pereira'dan 7 değişiklik birden

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 6. ve son haftasında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'u konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'ine göre 7 değişiklik yaptı.

Vitor Pereira'dan 7 değişiklik birden
Vitor Pereira'dan 7 değişiklik birden
GİRİŞ 09.12.2021 21:05 GÜNCELLEME 09.12.2021 21:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli takım, Ülker Stadı'nda oynanan müsabakaya Berke Özer, Serdar Aziz, Kim Min-jae, Attila Szalai, Nazım Sangare, Miha Zajc, Jose Sosa, Filip Novak, İrfan Can Kahveci, Dimitrios Pelkas ve Mergim Berisha 11'i ile çıktı.

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde ise Ertuğrul Çetin, Max Meyer, Diego Rossi, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel, Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler, Marcel Tisserand, Fatih Şanlitürk ve Arda Okan Kurtulan yer aldı.

Teknik direktör Pereira, Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u 4-0 yendikleri karşılaşmada ilk 11'de şans verdiği Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Rossi ve Mesut Özil'i yedeğe çekti.

Aynı müsabakaya ilk 11'de başlayan Miguel Crespo ise UEFA listesinde bulunmadığı için kadroda yer almadı.

YORUMLAR 3
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sırf şu adam ve Ali Koç takımdan gitsin diye Fenerbahçe nin maç kazanmasını istemiyorum
    Cevapla
  • Tarık 2 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkan gelmelii
    Cevapla
  • Mustafa 1981 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu teknik direktör bitmiş Fenerbahçe gol atıyor sevinmiyor hala daha duruyor bu maçtan sonra istifa et takımın gölüne sevinmeyenin takımda işi yok
    Cevapla