İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza

İrfan Can Kahveci, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 maçtan men ve 26 bin TL para cezasına çarptırıldı.

İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza
İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza
GİRİŞ 02.12.2021 22:04 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:26
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Göztepe müsabakasında rakip takım oyuncusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle İrfan Can Kahveci'ye 2 maç men ve 26 bin lira para cezası verildiği belirtildi. 

PFDK, Göztepeli oyuncu Atakan Çankaya'nın disiplin ihlali yapmadığı için ceza almadığını açıkladı.

Beşiktaş maçında sahada

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor ve 16. haftada Gaziantep FK ile oynayacağı müsabakalarda takımını yalnız bırakacak. Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ise sahada olacak. 

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçının devre arasında İrfan Can ile Atakan Rıdvan Çankaya arasında tartışma yaşanmıştı.

TFF Hukuk Müşavirliği, İrfan Can Kahveci'yi bu müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk etmişti.

YORUMLAR 103
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    O iki maçlık cezayı da yumruğu güzel atamadı diye vermişler.
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray futbolcusu olsaydı 8/10 maç olurdu net.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    İrfan Can efendi bir oyuncuya benziyor. Muhakkak işin içinde yüksek tahrik var. Yoksa İrfan Can gibi bir oyuncu kolay kolay kavga etmez. Bu arada Fenerbahçeli değilim söyleyeyim.
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    milleti nasılda korku salmış.baktılarki fenerbahçenin en klas futbolcularından biri irfancan hemen algı yaratıp onuda takımdan ayrı tutmak derdine düştü tüm memleket. onu tahrik eden atakana neden ceza yok onu konuşan yok ama.marcao ile bir tutan zihniyet hiçmi görmüyor marcaoyu.adam 4 5 kez yumruk sallıyor saha içinde.irfan ve atakan birbirlerinin yakasını tutuyor sadece.
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    2 maç çok oldu yazık 2dk yeterdi halbuki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle