Luis Nani: Fenerbahçe'ye dönmek istiyorum!

MLS ekibi Orlando City ile olan birlikteliğini noktalayan Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Luis Nani, sarı-lacivertlilere geri dönmek istiyor.

Luis Nani: Fenerbahçe'ye dönmek istiyorum!
Luis Nani: Fenerbahçe'ye dönmek istiyorum!
GİRİŞ 02.12.2021 15:26 GÜNCELLEME 02.12.2021 15:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

MLS ekiplerinden Orlando City'de 3 yıldır forma giyen ve toplam 88 maçta 31 gol atıp 19 da asist yapan Portekizli yıldız Nani, önceki açıklamalarında tekrar Fenerbahçe'ye dönmek istediğini ancak bunun kendi elinde olmadığını söylemişti. Orlando City ile yollarını ayıran Nani'nin bu kez eli daha kuvvetli ve devre arası transfer döneminde yeniden Fenerbahçe’ye dönmesi sarı-lacivertli teknik heyet ve yönetimin tercihine bağlı.  

FENERBAHÇE İLE YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAMAK İSTİYOR 

2015 Yılında Manchester United’tan 15 milyon Euro’ya Fenerbahçe’ye transfer olan Portekizli futbolcu, Fenerbahçe’yi unutamıyor. Fenerbahçe’de oynadığı 2015-2016 sezonunda şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptıran sarı-lacivertliler ile kariyerine devam etmek isteyen Nani, Fenerbahçe ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak istiyor. Süper Lig’de bir sezonluk Fenerbahçe macerasında 47 maça çıkan Nani, 13 gol 12 asist üretmişti. 

TARAFTARLAR DA NANI’YI İSTİYOR

Bonservisi elinde bulundan Portekizli yıldız, Pereira’nın Fenerbahçe’deki ilk döneminde İspanyol ekibi Valencia’ya 8 milyon Euro’ya satılmıştı. Orlando City’den ayrıldığını açıklayan Nani'ye, Fenerbahçe taraftarları da sosyal medyadan geri dönmesi için çağrıda bulunuyor. (DHA)

YORUMLAR 22
  • geri dönsünler 2 yıl önce Şikayet Et
    Nani geri dönsün, volkan da dönsün, gökhan gönül, emre belöz, caner, frey, samatta , ozan, papis cisse, Aziz yıldırım, daum, aykut hoca, ersun yanal, isla, sadık, jorgensen, diego reyes, hasan ali kaldırım, mehmet ekici, mehmet topuz, mehmet topal, nabil dirar, deniz türüç, tolga ciğerci, alper potuk, mevlüt erdinç, rodrigez, max kruse, Allahyar, karlos kameni, ismail köybaşı, skrtel, şener, ömer faruk beyaz, neudstadter, eljif elmas, atıf şeşu, salih, soldado, slimani, ayew, sinan gümüş, hepsi geri dönsün. Şimdiki kadrodan çok daha iyi topçular bunlar.
    Cevapla
  • cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    3 senedir çok farklı fb izliyoruz bu kadar yıldız geldi mesut filan birde nani gelecek fb nırvanaya çıkıp bulutlara doğru koşar zaten ne zaman ayağı yere bastı ki
    Cevapla
  • kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    genc futbolcu koçum Ali kaçırmaz , herşey guzel olacak ti.
    Cevapla
  • FB li 2 yıl önce Şikayet Et
    Pereira da yarım kalan hikayeyi tamamlamaya gelmişti fakat yarım kalan hikaye 1 adım ilerlemediği gibi 5 adım geriye gitti. Rakip takımların bu kadar kötü olacağı başka bir sezon nasıl bulacak bu yönetim FB li olmaktan artık gına getirdiniz defolup gidin.
    Cevapla
  • Muri 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener huzur evi gel tabiki ne demek yıllık 4milyon yuro hemen gel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle