Fenerbahçe'de Szalai tartışması!

Chelsea’ye satıldığı iddiaları ayyuka çıkan Macar stoper Attila Szalai dün yine yedek kaldı.

Fenerbahçe'de Szalai tartışması!
Fenerbahçe'de Szalai tartışması!
GİRİŞ 30.11.2021 12:02 GÜNCELLEME 30.11.2021 12:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertlilerde Göztepe maçı için Vitor Pereira'nın tercih ettiği kadroda Tisserand'ın yokluğunda Attila Szalai'nin ilk 11'de oynatılmaması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Macar stoper, taraftarın da takımın iskeletine ilk yerleştirdiği oyuncuydu. Ancak 23 yaşındaki oyuncu takımdan yediği neşterin ardından bir daha ilk 11 yüzü göremedi.

Son olarak ligde 30 Ekim'de oynanan ve 2-1 kaybedilen Konya karşısında maça başlayan oyuncu, 1 aydır ilk 11 şansı bulamadı.

Adı İngiliz basını tarafından Chelsea ile anılan ve devre arasında Premier Lig'e gideceği iddia edilen Szalai'nin yokluğu taraftarı kızdırdı.

Pereira bu tercihi hakkındaki soruya, "Serdar Aziz'in daha uygun olduğunu düşündüm. Szalai'ye de fırsat gelecektir" yanıtını verdi.

YORUMLAR 6
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakikaten inanılır gibi değil fenerin şampiyon olabileceğini düşünenler var. Para getirebilecek bütün topcularla beraber pereira zibidiside giderse yine ilk 5 de kapatılır lig neyin korkusu bu anlamadım.
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Parreria nın gönderdiği Caner in ölüsü şu an onun yerine oynayanlara daha iyi idi.. Adamın egosu yüzünden belkide transfer tarihinde bir ilk olarak transfer edilen bir oyuncu hiç süre almadan kadro dışı kaldı... O yüzden Fenerbahçe nin acilen bu yönetim ve Parreria dan kurtulması gerek.. Zira Fenerbahçe ye Ali Koç ve yönetimi kadar zarar vermedi
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımın haberi çok çıkıyorsa bilin ki hayal satıyorlar
    Cevapla
  • Ceren 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bu sene şampiyon olacağız diyorduk
    Cevapla
  • Gülbey Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe böyle devam ederse bu sezon da şampiyon olamayacak
    Cevapla
  • ATMACA 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolla halen fenerden şampiyonluk beklentisi mi var. Bu senede boşa gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle