Pereira: Her şeyin sorumlusu benim

Maçtan sonra konuşan Vitor Pereira, "Yediğimiz gol, benim sorumluluğumdu, her şey benim sorumluluğum. Bu şekilde. Bitti" dedi.

Pereira: Her şeyin sorumlusu benim
Pereira: Her şeyin sorumlusu benim
GİRİŞ 26.11.2021 02:54 GÜNCELLEME 26.11.2021 10:57
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Pereira ve sarı-lacivertli futbolculardan Miha Zajc, Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç boyunca ev sahibi ekiple başa baş bir mücadele ortaya koyduklarını söyleyen Pereira, "Bence iyi oynadık. Ligde oynamış olduğumuz son maç bizim için zorluydu. Son dakika golüyle mağlup olduk. Eğer buraya daha fazla çözümle gelebilseydik bizim için farklı olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Valencia, Mesut Özil, Serdar Dursun ve Crespo gibi futbolcularından yoksun olarak bu maça çıktıklarını anımsatan Pereira, "Bugün son saniyede bir gol yedik. Aslında kontrol ettiğimiz bir toptu. Orada üç oyuncumuz vardı. Futbol maalesef böyle." diye konuştu.

Pereira, bundan sonraki mücadelelere odaklanacaklarını belirterek, "Bu maç için üzgünüz. Son saniyede bir gol attılar. Bizim de bunu kabullenmemiz ve yolumuza devam etmemiz gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.

Bir basın mensubunun Tisserand'a ilişkin sorusuna yanıt veren Pereira, bu maçı tek bir futbolcuyla açıklamanın mümkün olmadığını kaydetti.

Pereira, oyun içindeki hamlelerine ilişkin bir soru üzerine de "Yediğimiz gol, benim sorumluluğumdu, her şey benim sorumluluğum. Bu şekilde. Bitti." şeklinde konuştu.

Zajc ise maçı son dakika golüyle kaybetmelerinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Aslında ortada bir oyundu. Son maçımız bir derbiydi ve bu yüzden belki biraz yorgunduk. Bizim için iyi bir maç değildi. Umarım bundan sonrası bizim için iyi olur." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 37
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa baksen !
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte yapılan aynı hata getirenler daha sorumlu
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır benim
    Cevapla
  • mustafa şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    sorumluluk sendeyse bı gıtsen ıyı olurdu ınsanları zorla kotu konusturucan
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncüsü; orta sahada fizik gücüyle oyunu domine edecek eleman yok. Eyvallah top ayaklarındayken yetenekli topçular ama Kante vâri fizik gücü yüksek bir topçu olmalı bence. İşte bu yüzden neden Ozan gitmemeliydi. Kısacası demem o ki, ya bu pereira adam gibi sistemle oynamalı ya da çok geç olmadan istifa etmeli. Yoksa güzelim kadroya yazık olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle