Rıdvan Dilmen duyurdu! "Dünya devi Mesut Özil'i istiyor"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dünya devi Barcelona'nın Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Özil'i transfer etmek istediğini söyledi.

Rıdvan Dilmen duyurdu! "Dünya devi Mesut Özil'i istiyor"
Rıdvan Dilmen duyurdu! "Dünya devi Mesut Özil'i istiyor"
GİRİŞ 22.11.2021 19:34 GÜNCELLEME 22.11.2021 19:39
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale'de Mesut Özil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kariyeri boyunca hem Real Madrid hem de Arsenal formalarıyla sayısız büyük maça çıkan, zorlu Galatasaray deplasmanında kalitesini bir kez daha gösteren Özil'i Barcelona'nın transfer etmek istediğini dile getiren Dilmen, tecrübeli oyuncunun ise futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini belirtti.

'Abidal'in Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, yanındaydım'

Barcelona'nın eski futbolcusu Eric Abidal'in Mesut'u aradığını birebir kendisinin bildiğinin altını çizen tecrübeli yorumcu, ''Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. Orada biraz transfer problemi var. Finansal Fair Play... Eric Abidal'in Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, yanındaydım zaten. Barcelona'nın düşündüğü bir oyuncuyu biz oynatamadık bugüne kadar, verim alamadık. Katar diyorlar ya asla gitmedi transfer görüşmesine. Bir tane ciddi isteyen kulüp oldu, o da Barcelona.'' diye konuştu.

''Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum' diyor'

Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğine parantez açan Dilmen, ''Burası Fenerbahçe. Mesut Özil de çok önemli bir değer. Oynaması da lazım ama Mesut da hayata şöyle bakıyor, benim de çok hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'yi o kadar çok seviyor ki... Sevmeli de biz çok büyük bir kulübüz. Mesut'un da 30'lu yaşları geçti artık. Geldiği kulüp de Fenerbahçe. Emin olun Real Madrid'ler, Arsenal'ler falan var ama burayı aynı kapasitede görüyor. Mesela ben diyorum ki: iyi bir transfer teklifi... 'Aman hocam, sakın' diyor. 'Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum' diyor. Onun için Mesut da bu kulübün, formanın kıymetini bilecek.'' ifadelerini kullandı.

'Allah nasip etti Fenerbahçe'me geldim'

Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile büyüdüğünü belirten Özil, ''Ben Fenerbahçe'm ile büyüdüm. Küçüklüğümden beri maçları izlerdik özellikle derbileri seyrederdik. Allah nasip etti Fenerbahçe'me geldim, çubuklu formasını giyebildim ve burada da gol atmak beni çok çok mutlu etti.'' diye konuşmuştu.

YORUMLAR 80
  • Bülent OTlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Araştırdım doğruymuş hatta Arda Turan'ın yeri bir türlü doldurulamamış, belki Mesut'la doldururuz diye düşünüyorlarmış :) )) Ne kullanıyorsun Rıdvan hocam yaa??
    Cevapla
  • metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Zaten Dünyanın En Büyük Kulübünde Oynuyor. Niye Gitsin Ki. barcelon Yada başka Kulüpler Kimmiş...
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim sözde spor yorumcularıda sırf fenerbahçeye gelmiş diye heergün mesut şöyle mesut böyle diye algı yapıyor ha bire.ulan şortlu fotosu olmayan olmuş spor yorumcusu meesuutu eleştiriyor. ne traji komik bi durum:))
    Cevapla
  • Ulusoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki varsin mesut abi zeni cok seviyoruz
    Cevapla
  • Dada 2 yıl önce Şikayet Et
    Duygusal olmamak lazım. İki gün kötü oynasan seni kapıya koyarlar. Taraftarlığa gerek yok. Bence git. İyi bir takımda yine en iyilerle olarak çok iyi bir sezon geçirip jübile yap.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    cahilin oğlu cahil. barselona fenerden iyimi yobazz. fener bu sezon barselonadan çok güçlü ve büyük takım.. büyük takımı bırakıp küçük takıma niye gitsin mesut
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle