Ali Koç derbi hazırlıklarını yakından takip etti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarına üç günlük iznin ardından başladı.

Ali Koç derbi hazırlıklarını yakından takip etti
Ali Koç derbi hazırlıklarını yakından takip etti
GİRİŞ 11.11.2021 20:59 GÜNCELLEME 11.11.2021 20:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmana milli takımlarında bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlığı süren Marcel Tisserand, Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo katılmadı. Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci salonda çalışırken, Berke Özer çalışmanın ilk bölümünde, Serdar Aziz ise tamamında yer aldı.

İdmana katılan tüm futbolcular, sahaya önceden çıkan teknik ekibin elini sıktıktan sonra çalışmaya başladı. Isınma hareketleriyle başlayan, top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maçla devam etti.

Tesislerde bugün basın toplantısı düzenleyen kulüp başkanı Ali Koç da beraberindeki yöneticilerle antrenmanı izledi. Basın mensuplarının yanına gelerek kısa süre sohbet eden Koç'un neşeli olduğu gözlendi.

YORUMLAR 11
  • sariyerli 2 yıl önce Şikayet Et
    ne drrbisi GALATASARAYA.karşı alibeyköy.hahaha
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Pereria ve Ali takimin başında kalmayı tamamen bu maça bağlamış. TFF hakem ve var üçlüsü bu maçı GS nin almasına izin vermeyecek. GS 3 0 önde olsa bile maçı berabere bitirtecekler. Bunlara inanmayanla maç sonrası yine burada görüşelim. Maçı ya fb ye verecekler ya berabere. Hatta ilk yarı GS ye aleyhine ya kırmızı kart ya penaltı
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen neymişsin haberimiz yokmuş!
    Cevapla
  • Farozlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenev yenerse tamamda yenilirse bakalım bahane ne olacak hakem deseler daha mhk’yı megafonla daha yeni kovdular, merak ettik şimdi bak
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    bizi birakma başkanım
    Cevapla
  • halıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    bu takımın başına gelen en kötü şeysin ali koç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle