Ali Koç'tan Mesut Özil için flaş sözler!

FB TV ekranlarında konuşan Fenerbahçe Başkan Ali Koç, Mesut Özil için, "Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı." dedi.

Ali Koç'tan Mesut Özil için flaş sözler!
Ali Koç'tan Mesut Özil için flaş sözler!
GİRİŞ 11.11.2021 16:52 GÜNCELLEME 11.11.2021 16:52
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, teknik direktör Vitor Pereira ile aralarında sorun olduğu iddia edilen Mesut Özil konusuna değindi.

Mesut'un futbola odaklanması gerektiğini söyleyen Ali Koç, "Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı." dedi. 

Ali Koç'un Mesut Özil'le ilgili açıklamaları şöyle:

"Mesut Özil daha fazla oynamak istiyor, oynamaya aç. İyi bir Mesut'un neler yapacağını herkes biliyor. Oyun sistemi ile Mesut'un yaptıkları örtüşmüyor olabilir. Ancak hocamızın, Mesut'a ön yargısı yok."

"TİCARİ İŞLERİ KENARA BIRAKMALI"

"Mesut aşık olduğu ülkesine, taptığı takımına döndü. İyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı."

"MESUT OYNAMADIĞI İÇİN MUTSUZ"

"Vitor Hocamız, Mesut'tan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğini bir daha gözden geçirmeli. Ona en uygun sistemi nasıl tesis eder? Ona çalışıyor zaten. Basında yer aldığı kadar büyük bir sorun yok. Mesut oynamadığı için mutsuz, zaman zaman bunu dile getiriyor."

YORUMLAR 73
  • FENERLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil memur mu ki...ticaretle uğraşmasın...biz sana işine bak diyormuyuz..Git Şirketlerin yönet feneri yönetmek kaçıp gitmeğe benzemiyor 4 yıl oldu hala takımı aziz Yıldırımın kovduğu adama teknik direktör diye getiriyorsun boş işleri bırak en yakın zamanda ayrıl o koltuktan
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık sistemi değiştirsin değişmezse başarı hayal olur
    Cevapla
  • Yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bir istifa et artık da kulübe bir faydan olsun..
    Cevapla
  • göreceksiniz 2 yıl önce Şikayet Et
    bırakın Fenerbahçe düşmanlığını göreceksiniz bu takım şampiyon olacak Trabzon ne kadar da sahip çıkılsa da onlar kendi kendilerini imha ederler ikinci yarı ile freni patlamış kamyon gibi zirveden uzaklaşır
    Cevapla
  • futbolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut u çok beğeniyorum cok klas bir takım oxuncusu iyi işleyen sistem icinde. Malesef Türkiyeye özellikle FB gelme ile büyük hata yaptı... Ileri yaşda ve futbola doymuş coktan emekli oldu o zaten öyle olmasaydi londrada oynardi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle