Futbolculardan yönetime Pereira şikayeti!

Fenerbahçe'deki kötü gidiş nedeniyle hedef adam haline gelen teknik direktör Vitor Pereira, takım içindeki desteğini de kaybetti.

Futbolculardan yönetime Pereira şikayeti!
Futbolculardan yönetime Pereira şikayeti!
GİRİŞ 10.11.2021 11:55 GÜNCELLEME 10.11.2021 12:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ’deki kriz her geçen gün büyüyor. Ligde peş peşe gelen yenilgilerin ardından çıkış maçı gözüyle bakılan Kayserispor karşısında da 1 puanın 90+9’daki penaltı golüyle kurtarılması, sabırları taşırdı.

Taraftar, hem Alanya hem de Kayseri mücadelesinde tepkisini, “Yönetim istifa” tezahüratlarıyla gösterdi. Yönetim içerisinde ise Vitor Pereira’nın bir an önce gönderilmesi görüşü ağır basıyor. Üstelik bu görüş, takım içinde de artıyor! Portekizli teknik adamın yıldızı Mesut Özil ile bir türlü barışmadı. Son dönemde Pereira’nın arası Dimitris Pelkas ile de açıldı. Oyuncuların desteğini her geçen gün kaybeden 53 yaşındaki çalıştırıcı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre Mesut ve Pelkas’ın, birbirlerinden ayrı olarak yönetime, Vitor Pereira’dan duydukları rahatsızlığı iletip, “Bu şekilde devam ederse, ayrılık ihtimalini düşünmeye başlamak zorundayım” mesajı gönderdiği öne sürüldü. Bu iddia, camia içinde bomba etkisi yarattı.

Yöneticiler de istemiyor

Özellikle, her fırsatta Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşamanın çocukluk hayali olduğunu dile getiren Mesut’un ayrılık noktasına gelmiş olması, endişe yarattı. Yönetim içinde ise bu iki oyuncunun mesajından bağımsız olarak zaten Vitor Pereira ile yolların bir an önce ayrılması için başkan Ali Koç’a büyük bir baskı olduğu kaydedildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 31
  • mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw mesut demezlermi adama sen bu takıma ne verdin
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki demezler mi sana Mesut oynatılıyor mu ki ne versin
    Cevapla
  • Olcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç çok başarılı O geldiğinden beri GS şampiyon olamıyor. Bu konuda Aziz Yıldırımdan daha başarılı
    Cevapla
  • feculiuı 2 yıl önce Şikayet Et
    ali goç ne zaman gidiooo
    Cevapla
  • fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc ve viktor gitmedikce fenerbahce düzelmez sampiyonluk hayal ali koc büyük konustu kibirli kapris yaparak sampiyon olacagiz diye bir fenerli olarak kiniyorum ali koc beceriksiz ve cahilce isler yapti fenerbahceye zarar veriyir
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç un Fb ile ilişkisi kesilmedikçe düze çıkmak hayal FB ye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle