İrfan Can: Kaptanlarımız Mesut abi...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'i deplasmanda 3-0 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan İrfan Can Kahveci, "İyi bir başlangıçla iyi bir skor aldık" dedi.

İrfan Can: Kaptanlarımız Mesut abi...
İrfan Can: Kaptanlarımız Mesut abi...
GİRİŞ 05.11.2021 01:46 GÜNCELLEME 05.11.2021 01:47

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 4. grup maçında ilk galibibyetini Antwerp deplasmanında aldı.

Maça ilk 11 başlayan ve 64'te yerini Diego Rossi'ye bırakan İrfan Can Kahveci, "Kaptanlarımız Mesut abi, Gustavo hafta içi takımla konuştular ve hep beraber olmamız gerektiğini söylediler. Takım olmadan kazanamayız. İnşallah Kayserispor maçını kazanıp milli araya moralli gireriz." dedi.

"Büyük Fenerbahçe taraftarına Avrupa Ligi'nde bir galibiyet sunmak istiyorduk" diyen 26 yaşındaki oyuncu, "Birlikte hareket etmemiz gerektiğini konuştuk. İyi bir başlangıçla iyi bir skor aldık. Biraz daha akıllı oynasaydık daha farklı olabilirdi." diye konuştu.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan tecrübeli oyuncu son 2 maçta sahada yer aldı. Performansını değerlendiren Kahveci, "Sahada olmayı, gol attırmayı, atmayı özlemişim. Çok büyük bir istek var. Sakatlıklardan dolayı da kendime çok iyi bakıyorum. Yediğime, antrenman öncesi ve sonrası çalışmalarıma. Her şey benim için iyi gidiyor, inşallah böyle devam eder." ifadelerini kullandı.