Fenerbahçelilerden 'Tosuncuk'un kardeşi Fatih Aydın'a büyük tepki!

Uruguay'dan Türkiye'ye getirilen 'Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın'ın Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe formasıyla görüntülenmesi sarı lacivertli camiayı ayağa kaldırdı.

Fenerbahçelilerden 'Tosuncuk'un kardeşi Fatih Aydın'a büyük tepki!
Fenerbahçelilerden 'Tosuncuk'un kardeşi Fatih Aydın'a büyük tepki!
GİRİŞ 03.11.2021 09:37 GÜNCELLEME 03.11.2021 14:36
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'da tutuklu bulunuyordu. Aydın, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı talebi doğrultusunda akşam saatlerinde Türkiye'ye getirildi. İstanbul Havalimanı'ndan emniyet mensupları tarafından alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Fenerbahçeliler sosyal medyada ayaklanırken, eski Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, "Çiftlikbank dolandırıcısı şahsiyet ülkeye siyah tişört ile geliyor ve kameraların karşısına Fenerbahçe forması ile çıkartılıyor. Çok net ki; 3 Temmuz'u kurgulayan FETÖ'cüler halen temizlenememiş ve bizimle uğraşıyor. @EmniyetGM @TC_icisleri @tcbestepe acilen açıklama yapmalı!" mesajını yayınladı.

RIDVAN DİLMEN'DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de, "İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum! Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum!" paylaşımını yaptı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ: KABUL EDİLEMEZ GÖRÜNTÜ

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Dün akşam saatlerinde basın yolu ile kamuoyunun gündemine düşen kabul edilemez görüntü üzerine bu açıklamayı yapmak gerekli olmuştur.

Ülkemizin gündemini meşgul eden Çiftlik Bank davası sanığının ağabeyi olan şahsın; Uruguay’dan alınarak Türkiye’ye getirildiği anda üzerinde görülen Çubuklu forma görüntüsü; vicdanları yaralamış hem ay yıldızımıza hem de Fenerbahçemizin tüm hassasiyetlerine saygısızlık olarak algıladığımız bir olay haline gelmiştir.

Dün gece itibariyle Emniyet Müdürlüğümüz ve tüm ilgili kişilerle yaptığımız görüşmelerde aldığımız bilgiler doğrultusunda; şahıs Uruguay’daki evinde üzerinde forma ile yakalanmış, polis ekiplerimiz o esnada gereken duyarlılığı göstererek şahsa siyah tişört giydirerek uçağa bindirmiş ve ülkemize getirmiştir.

Şahsı ülkemize getiren ekip, Atatürk Havalimanı’nda bu kişiyi havalimanı ekiplerine teslim etmiştir.

Şahsı teslim alan ilgili ekip sağlık kontrollerine getirmiş; sağlık kontrolleri sırasında üstünün çıkarılarak muayene yapılmasının ardından ne yazık ki bu durum görevliler tarafından doğru yönetilememiş, bahsi geçen kişinin formamız ile fotoğraf vermesine sebep olunarak, milyonların vicdanları yaralanmıştır.

Geldiğimiz noktada, bu fotoğrafın, kasıt ya da ihmal her ne şekilde olursa olsun kamuoyuna yansımasında doğrudan ya da dolaylı olarak ilgisi bulunanlara dair İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün gerekli hassasiyeti göstereceğine şüphemiz yoktur.

Tarihi boyunca çeşitli saldırıların hedefi olan, değerlerine sahip çıkmak pahasına gereken duruşu göstermekten asla geri durmayan, bir asrı aşkın tarihe ve milyonlarca taraftara sahip olan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu talihsiz görüntünün yaşanmasına dair olayın takipçisi olduğumuzu tüm kamuoyuna duyururuz."

YORUMLAR 108
  • Mahirbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Zekeriya ÖZ ve Celal KARA o formayı giyerken neden sesiniz çıkmadı?
    Cevapla
  • İlyas 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerliler niye üzülüyor ki fener için kuralları çiğnemek, kural tanımamak, normal bir durum yine fener yine suç heryerde suç işliyorlar.
    Cevapla
  • corum05 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi yapanların aslı astarı araştırılmalı. İyi niyetli bir hareket değil. Geçiştirilmemeli soruşturma açılıp gereği yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Georghagı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce bank :)))))
    Cevapla
  • Müezzin Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeliler bence fetö karşıtı yürüyüş yapmalı fetönün halen tiyatro olduğunu tüm dünyaya göstermeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle