Tottenham, Kim Min Jae'nin peşinde!

Fenerbahçe’nin sezon başında transfer ettiği Kim Min Jae için Tottenham takibini sürdürüyor. Güney Koreli stoper için İngiliz kulübü scout çalışmalarını kesmedi.

Tottenham, Kim Min Jae'nin peşinde!
Tottenham, Kim Min Jae'nin peşinde!
GİRİŞ 30.10.2021 20:03 GÜNCELLEME 30.10.2021 23:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen ve başarılı bir performans sergileyen Kim Min Jae’yi takip eden Tottenham, transfer için çabasını sürdürüyor. Kadrosunda Güney Koreli yıldız Heung Min Son’u da bulunduran Londra temsilcisi, Uzakdoğu’daki başarısını artırmak istiyor.

FENERBAHÇE'DE MAÇLARI TAKİP EDİLİYOR 

Son sayesinde başta ülkesi olmak üzere Asya ülkelerinde dikkat çeken Tottenham, Kim hamlesini bu açıdan da önemsiyor. Kim’in Fenerbahçe’de maçları takip edilirken, performansı düzenli olarak izleniyor.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK 

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Güney Koreli savunmacı, sarı-lacivertliler ile 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Süper Lig devi, Kim transferi için Çin Kulübü BJ Guoan'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

11 MAÇA ÇIKTI 

Sarı-lacivertlilerin genç savunmacısı şu ana kadar savunmada gösterdiği istikrarlı performansla dalga geçti. Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olmasına rağmen Kim, 11 maçlık süreçte takıma karşı bir uyum sorunu yaşamadı.

YORUMLAR 9
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    30 milyon euro
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kim. varmıs bir yokmus
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı bu ))
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir bu futbolcu var bunuda gönderin
    Cevapla
  • Dadaş Fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç beklemeden satın gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle