Vitor Pereira'dan oyuncularına: Başınızı kaldırın!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Alanyaspor maçının ardından yapılan ilk antrenmanda oyuncularına, "Başınızı kaldırın" mesajı verdi.

Vitor Pereira'dan oyuncularına: Başınızı kaldırın!
Vitor Pereira'dan oyuncularına: Başınızı kaldırın!
GİRİŞ 26.10.2021 12:11 GÜNCELLEME 26.10.2021 12:14
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından gerçekleşen ilk antrenman öncesi oyuncularına konuşma yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “Futbol zor bir iş, zor bir meslek. Ama bizler farklı olduğumuz için buradayız. Etraftaki insanların ne dedikleri bizi tanımlamaz. Bizi bizim karakterimiz, tepkilerimiz tanımlar” ifadelerini kullandı.

"5 puanlık fark çok az"

Söz konusu müsabakada oynanan oyunla gurur duyduklarını da dile getiren Portekizli teknik adam, “Bu ligde 5 puanlık fark çok az. Puan kaybı önemli ancak önemli olan sezonu kazanmak. Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz. Dünkü gibi devam edersek inanın bana fark kapanır” dedi.

"10 gündür Samandıra'dan çıkmadım"

İdmanın ardından takımına 1 gün izin veren Pereira, “Yarın ailelerinizle olun, kafanızı boşaltın çünkü buna ihtiyacımız var hepimizin. Henüz önümüzde uzun haftalar var. Her puan, her maç önemli. Kazanılacak çok maç ve puan var. Sabredecek, kırılma anlarında büyük takım reaksiyonu gösterecek, ayaklarımız yere basacak, birbirimize destek olup hep birlikte kazanmayı alışkanlığa dönüştüreceğiz. Ben de 10 gündür Samandıra’dan hiç çıkmadım. İzin yapın, kafanızı toplayın” diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • Malcolm Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz oyunculara sabredip 90 dakika oynatan Mesut gibi yetenekli oyuncuları yedeğe çekilen lige Türk futbolu denir.
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    haftaya Konyaya yenildikten sonra, kafanizi kaldirin 8 puan fark cok degil der bu beceriksiz. DEFOL GIT !"
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin gibiler yüzünden şampiyon olamıyoruz sana ihtiyacımız yok bu yolda asıl sen DEFOL GİT !!
    Cevapla
  • Bamsı 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme bu gidişle bu hafta puan farkı 8 gelecek hafta 11 olur sizin gibi beceriksizler le..
    Cevapla
  • MAZLUM 2 yıl önce Şikayet Et
    adam ilk geldiğinde böyle değildi çökmüş,sokakta kağıt toplayan insanlar gibi olmuş.
    Cevapla
  • by fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    ben senin ismin açıkladığı gün yanlış yaptı başkanımız demiştim ama alanya spor maçında gerçekten çok güzel oynadı hatta sezonun en iyi maçını çıkardı fenerbahçe şans yoktu ama. hocayı şu konuda eleştireyim sadece mesutu artık her maç görmek istiyoruz sosayı görmek istemiyoruz. oyun içindeki değişikleri şova dönüştürmeden akıllıca yapmalısın
    Cevapla
  • fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    şansla alakası yok kardeş adam penaltıdan net pozisyonu atamadı bu beceriksizlik kalemizde golü gördük.korner atiliyo fotokopi kafa vuruş golü yiyoruz.bunlar alanmı savunuyo adam adamamı savuma yapıyo ikiside degil say 5 kişinin içinde adam kafa vuruyo bunun neresi şans.beceriksizler bunlar gece külüplerinden bi çıkarsalar o zaman oynarlarda çıkaracak yönetim lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle