Rıdvan Dilmen: Pereira olsam Mesut Özil'i Fenerbahçe'de oynatmam!

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'a sahasında 2-1 mağlup oldu. TRT Spor'da %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı ve maç sonunu değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Pereira olsam Mesut Özil'i Fenerbahçe'de oynatmam!
Rıdvan Dilmen: Pereira olsam Mesut Özil'i Fenerbahçe'de oynatmam!
GİRİŞ 24.10.2021 23:32 GÜNCELLEME 25.10.2021 22:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Alanyaspor maçının ilk yarısı ve maç sonunu yorumladı.

Dilmen, "6 maçtır kaybetmeyen ve 1 hafta önce 6 gol atan Alanyaspor'un şutu yoktu ilk yarıda. Ancak Fenerbahçe set oynarken pas trafiğinde yavaş kaldı. Bu anlamda daha pozisyonlu ilk yarı oynamasını beklerdim'' ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, maç sonunda ise "Fenerbahçe 8 şut attı. Alanyaspor'un 49 dakika boyunca hiç etkili atağı olmadı. Fenerbahçe önde baskı ile pozisyonlar buldu. Hücum ederken yavaş oynuyor, Alanyaspor da pozisyon vermemeye çalışıyor. Fenerbahçe de bulamadı. Set oynarken, hızlı paslaşmalısınız. Bülent Korkmaz’ı canı gönülden kutluyorum. Takımı çok iyi hazırlamış. dedi.

"Mesut'u oynatmam"

Fenerbahçe taraftarını da tebrik ederim. Maça büyük ilgi gösterdiler. Ben Pereira olsam bu takımda Mesut Özil'i oynatmam. Bu takımda Mesut'u oynatırsan yakarsın. Ben Ali Koç olsam İrfan Can'ı bu takıma transfer etmezdim.

"Fenerbahçe hazırlık maçlarından bu yana aynı golleri yiyor"

Fenerbahçe'nin yediği gollerde asla tesadüf yok. Aynı yerden yiyor, ekip söylemiyor mu? Hoca mı görmüyor? Anlamıyorum. Fenerbahçe hazırlık maçlarından bu yana aynı golleri yiyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü olsam, buna bir şey yaparım. Bence Vitor Pereira bunu görmüyor, gören insan bunu yapar mı? Devamlı aynı goller! Fenerbahçe, asla bu sistemde oynamaz!"

YORUMLAR 6
  • aaaaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen olamayacağına göre boşa vites sallama Rıdvan hoca sen Galatasaray yorumunu iyi yap
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe geçen yıl devre arasında treni kaçırdı şimdi tirmaliyor.. geçen yıl devre arasında bakasetas ve bupendzayi alsaydı hem sezonu şampiyon tamamlardi hemde ne İrfan can hem mesut hemde bir sürü transferi yapamazdı..hem sezonu şampiyon tamamlardi hemde bu sezon transfere ihtiyacı olmazdı..emre Belözoğlu kalmaliydi, bakasetas ve bupendza alınıp bi sezonuda domine ederdi.mesut ve irfan geldi ne oldu pelkas yok oldu.. sistem yok proje yok öngörü yok.. nasıl bir kulup hayret verici..2 futbolcu 10 milyon avroya alınırdı sadece irfana 10 verdi hepsi çöpe.. yazık oldu
    Cevapla
  • kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Olduğun zamanı da gördük ÇOK BİLMİŞ
    Cevapla
  • m.ayhan imir 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin hiç ALLAH tan korkunuz yok mu ? programı izledim. Ben olsam bu sistemde Mesut u oynatmam dedi.
    Cevapla
  • Ali can 2 yıl önce Şikayet Et
    Haberi iyi oku rıdavan ben olsam mesutu oynatmak diyor haberde,sende aynı şeyi yazmışsın.
    Cevapla
  • hacıköylü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir hırs uğruna galatasaray irfan canı alacak diye alırsan elinde patlar ey fener..oh olsun size..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle