Berke Özer bir ilki yaşayacak

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Berke Özer, sarı-lacivertli formayı ligde ilk kez giyecek.

Berke Özer bir ilki yaşayacak
Berke Özer bir ilki yaşayacak
GİRİŞ 23.10.2021 15:01 GÜNCELLEME 23.10.2021 15:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe sahasında ligin formda ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Halit Umut Meler düdük çalacak.

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer, sarı-lacivertli formayı ligde ilk kez giyecek. Altınordu'dan transfer edildikten sonra ligde Volkan Demirel'in arkasında kalan Berke, 2018-19 sezonunda sadece Türkiye Kupası'nda Giresunspor'a karşı forma giymişti. Daha sonra Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan 21 yaşındaki file bekçisi, 2 sezon burada forma giymiş ve başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Berke Özer, Altay Bayındır'ın Trabzonspor maçının ardından aldığı 1 maçlık ceza sonrasında Alanyaspor karşısında eldivenleri devralacak.  Genç kaleci böylelikle, Süper Lig'de ilk kez forma giyecek. Berke Özer ayrıca, bu sezon ilk kez resmi bir karşılaşmada görev yapacak.

TARAFTARDAN DESTEK

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçeli taraftarlar da takımlarına destek olmaya hazırlanıyor. Trabzonspor maçının ardından takımı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşılamış ve büyük destek olmuştu. Antwerp maçında yaşanan puan kaybının ardından futbolculara ıslıklı protesto da bulunan Fenerbahçe taraftarları, Alanyaspor maçında takıma destek verecek.

YORUMLAR 2
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci Berke Altay,"dan daha iyi kaleyi devralacak.
    Cevapla
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir kaleci-dörtlü defans ve iyi bir forvet...başka yolu yok...
    Cevapla