Mesut Özil'in menajerinden ayrılık açıklaması!

Fenerbahçe- Antwerp maçı sonrası Mesut Özil hakkında üretilen spekülasyonların ardından, yıldız futbolcunun menajeri Dr. Erkut Söğüt bir açıklama yaptı.

Mesut Özil'in menajerinden ayrılık açıklaması!
Mesut Özil'in menajerinden ayrılık açıklaması!
GİRİŞ 23.10.2021 14:00 GÜNCELLEME 23.10.2021 14:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe - Antwerp maçı sonrası Mesut Özil hakkında üretilen spekülasyonların ardından, yıldız futbolcunun menajeri Dr. Erkut Söğüt bir açıklama yaptı.

Mesut’un, twitter hesabından yaptığı iyi niyetli açıklamaya rağmen, bazı yayın organlarının senaryolar ürettiğini aktaran Söğüt, “Mesut’un devre arasında kulüp bulmam için bana telefon açtığı iddiası çok komik ve gerçek dışı” dedi.

Erkut Söğüt, Mesut’un Fenerbahçe ile ilgili planlarının uzun vadeli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Mesut, başkaları gibi Türkiye’ye para kazanmaya gelmedi! Mesut, Fenerbahçe’ye oynamak için geldi. Hırsının sebebi de bu. Her maçta en iyisini yapmak, sonuna kadar mücadele etmek istiyor.”

“Mesut, 2024’e kadar, 3 yıllık kontrat süresi boyunca Fenerbahçe forması giyecek. Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili planları sözleşme süresiyle sınırlı değil. Hatta şunu söyleyebilirim, Mesut futbolu Fenerbahçe’de bıraktıktan sonra kulüp içerisinde farklı bir görev almak da istiyor.”

Kaynak: Fanatik

YORUMLAR 9
  • Ser 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse Adana DS talip olur seneye
    Cevapla
  • Asalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut kardeşim aklın varsa ocakta Amerika'ya MLS ligine git yoksa burada harap edersin kendini imha edersin akıllı ol..burada karagöz Hacivat oyunu oynanan ligde hiçbir şey yapamazsın git keyfine bak..git amerikaya al milyonlarca dolarını keyfine bak
    Cevapla
  • fener 2 yıl önce Şikayet Et
    inşallah adamın dediği gibi olur her ne kadar oynayamasada isteneni yapamasada varlığı iyi hissettiriyo mesut özil bu yani
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Demedik mi dedik. En çok kariyer bitiren klüp fenerbahçe
    Cevapla
  • sinbo @ydın 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bir takım uydurmalar canım. gordunuz geldim cıktım oynadım. oyna dediniz de oynamadık mı ;) sahi yau Ben bu takıma nasıl geldim :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle