Szalai için Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid iddiası!

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai'nin Avrupa devleri Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid'in transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Szalai için Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid iddiası!
Szalai için Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid iddiası!
GİRİŞ 20.10.2021 21:40 GÜNCELLEME 20.10.2021 21:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performanslar ile dikkatleri çeken Attila Szalai, Avrupa devlerinin transfer radarında. Juventus, Chelsea ve Atletico Madrid'in, başarılı stoperi kadrolarına katmak istedikleri iddia edildi.

Calciomercato'da yer alan habere göre defansında Chiellini ve Bonucci gibi iki tecrübeli stoperi bulunan İtalyan devi Juventus, Attila Szalai'yi kadrosuna katmak istiyor. İddialara göre İtalyan ekibi Ocak ayında Szalai için Fenerbahçe'nin kapısını çalabilir.

Başarılı stopere talip olan diğer Avrupa devleri ise Chelsea ve Atletico Madrid. İki kulüp de Macar futbolcuyu transfer etmek istiyorlar.

YORUMLAR 16
  • Saadettin 2 yıl önce Şikayet Et
    İnanın 1 milyon etmez. Gerçekten biraz baskı yapınca bütün defosu ortaya çıkıyor. Eli ayağı birbirine dolanıyor. Real Madri din işi yok çöpe para versin . Ancak Mardinspor da oynayabilir.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bak be herkes futbol dehası , çok iyi biliyor. Hanginiz profesyonel futbol oynadınız ya da antrenörsünüz ya da futbolla, ekonomisi ile antrenman teknikleri ile ya da hocalık için vs vs vs eğitim aldınız. Ülkemin insanları kendi işi dışında her mesleği, işi çok iyi biliyor maşallah :))))
    Cevapla
  • cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    benide psg , real madrid , city istiyorda istediğim ücreti vermiyorlar
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    karakucak güreçcisi olur anca bu.
    Cevapla
  • Cafer C 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanma!..
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Çekemeyen için halis yerli anten var.. kampanyalı satışlarımızı kaçırmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle