Prens Selman'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında

Prens Selman'ın sahibi olduğu Premier Lig kulübü Newcastle United'in Altay Bayındır'ı izlediği öğrenildi.

Prens Selman'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında
Prens Selman'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında
GİRİŞ 19.10.2021 10:13 GÜNCELLEME 19.10.2021 10:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de son günlerin tartışılan ismi kaleci Altay Bayındır için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Yazılan dünya yıldızlarına rağmen Newcastle United'da transfere büyük bütçe ayrılması beklenirken kış aylarında bunun sadece 60 milyon Euro ile sınırlı tutulacağı belirtiliyor.

United'ın transfere büyük bütçe ayrılması beklenirken İngiliz basını merak edilen rakamları paylaştı.

KULÜP, SADECE 60 MİLYON EURO HARCAMA YAPACAK

Telegraph'ın haberine göre; Finansal Fair Play, Newcastle United'a 200 milyon Euro'luk bir harcama limiti sunuyor. Ancak kulüp ilk etapta kış transfer döneminde 60 milyon Euro civarı bir harcama yapılacak.

MİLLİ YILDIZIN PEŞİNDELER

Suudi Arabistan Yatırım Fonu destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United, Ocak ayı transfer dönemine hazırlanıyor. Arap sahipleriyle birçok transfer yapması beklenen Premier Lig ekibinin hedefinde bir Türk yıldız yer alıyor.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman'ın uzun uğraşlar sonrası satın aldığı Premier Lig'in köklü ekiplerinden Newcastle United'a birçok isim şimdiden yazılmaya başlarken gündeme Türk bir futbolcu geldi.

ALTAY'IN ÜÇÜNCÜ BÜYÜK TALİBİ

İddiaya göre; Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı izletiyor.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Fenerbahçe ilk 8 haftalık periyodu lider olarak geçerken, bunda Süper Lig'in en az gol yiyen iki kalecisinden biri olarak Altay Bayındır büyük rol oynadı. Başarılı kaleciyle Avrupa'dan birçok kulüp ilgileniyor.

AJAX, INTER, NEWCASTLE

Hollanda ekibi Ajax, İtalyan devi Inter de Fenerbahçe'nin başarılı genç kalecisini bir süredir takip ederken talipler listesine Arap sermayesinin geçtiğimiz haftalarda satın aldığı Newcastle United da katıldı.

RESMİ MEKTUP GÖNDERDİLER

Altay'ın önemli taliplerinden Inter, geçen yaz transfer döneminde sarı lacivertli kulübe resmi ilgi mektubu göndermişti.

23 yaşındaki Altay Bayındır'ın piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 16 milyon Euro.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 16
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    FB filesini korumak kolay değildir. FB taraftarını daha fazla kahretmeden katil Suud lara satılsın. Onun içinde FB içinde mantıklı olur.
    Cevapla
  • TS'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Enayi katilin parası başkasına gideceğine Türk'e nasip olsun. Sevinirim.
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam salman kardeş hemen transfer ederiz. Altay kardeşimizde Ülkemiz takımı ve kendi menfaatları için olumlu bakacaktır.
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    şaka!
    Cevapla
  • PÏŠKØ 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu diyenler millatan önce şampiyon olup ts belediyesi espiri yapıyor çok komik
    Cevapla
  • Rıdvan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey bildigin yok kulaktan doğma bilgiler ile etrafta ahkam kesiyorsun.Ingilizcen yoksa ingilizce yazılan bir metni yalan yanlış yere yorumlama.UEFA sitesinde şike yapan değil şu neden ceza yiyen takımlar var.Sen ya devletinin adaletine guvenmiyorsun ya da kendi menfaatin için gerçeği kabullenemiyorsun cahil.Lafım yoruma cevap veren sahsiyetedir.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    43 yaşımdayım. TS luyum. Şampiyonluk görmedim. Ama UEFA ve FİFA da şike yaptığı söylenen takımlar listesinde de adımızı görmedim. Tapeler youtube da duruyor. İsterseniz bir bakın belki hala utanmanız kalmıştırda susarsınız. Şan şeref haysiyet konusunda konuşmaması gereken ilk takım FB dir. Millete laf söylemeyi ağlamayı megafonla çığırtkanlık yapmayı bırakın ve işinize bakın. Akşam yatmadan tarçınlı süt için hazmı kolaylaştırır. İnadına Trabzonspor inadına tabela gerçekliği. 3-1.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle