Ali Şansalan hakkında suç duyurusu

Ankara'da Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği (HUFEDER) üyeleri, Trabzonspor-Fenerbahçe futbol müsabakasını yöneten hakem Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali Şansalan hakkında suç duyurusu
Ali Şansalan hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 18.10.2021 20:43 GÜNCELLEME 18.10.2021 23:05
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Ankara'da Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği (HUFEDER) üyeleri, Trabzonspor-Fenerbahçe futbol müsabakasını yöneten hakem Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Adliyesi'ne gelen Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği (HUFEDER) üyeleri, hakem Ali Şansalan hakkında suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu sonrası açıklama yapan, HUFEDER Genel Sekreteri Ali Alper Alpoğlu, karşılaşmada yaşandığı iddia edilen hakem hatalarına ilişkin olarak bütün kamuoyunu tepki göstermeye davet etti. 3 Temmuz'dan itibaren saha dışında da Fenerbahçe'nin mağdur edildiğini söyleyen Alpoğlu, daha önce de Şansalan hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ifade etti.

"TÜM CAMİALARI TEPKİ VERMEYE DAVET EDİYORUZ"

Alpoğlu, hakem hatalarının ileride diğer kulüpleri de mağdur edebileceğini söyleyerek, tüm camiaları bu duruma tepki vermeye davet etti. Alpoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bütün futbol kamuoyunu, sadece Fenerbahçeliler değil bütün kulüpleri, biz buna tepki vermeye davet ediyoruz. İnşallah savcılık makamında bununla ilgili soruşturma derinleştirilecek. Bizim burada basit bir hakem hatası sebebiyle yapmış olduğumuz bir suç duyurusu yok. Müsabakalarda hakemler elbette hata yapabilir, bunu bilmiyor değiliz. Yalnız 3 Temmuz'dan beri saha dışında çok ciddi bir şekilde Fenerbahçe kulübünü mağdur edilmesi sonucunda eylemler olmuştur. Aynı hakem Ali Şansalan'a geçen sene Konyaspor müsabakasında yine bir suç duyurusunda bulunulmuştu. Biz inanıyoruz ki bu hakem yarın bir gün bir başka camiayı da mağdur edecektir. Sadece bu hakem değil başka bir hakem de başka bir camiayı mağdur edebilir. Biz artık buna bir dur denmesi gerektiğine inanıyoruz. Bütün futbol kamuoyunda Fenerbahçeli, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusunu artık bu futbolun sahada oynanması için mücadeleye, yapmış olduğumuz bu suç duyurusuna davet ediyoruz." 

YORUMLAR 95
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc beceriksizligini hakemlerin üzerine cekmekten artik vazgecmeli. Aslinda bu kisinicin yargi harekete gecmeli, taraftari resemen kiskirtiyor. Türk futboluna büyük zarar veriyor
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he
    Cevapla
  • omer ts 2 yıl önce Şikayet Et
    hakemin tüm kararları doğru. alıştınız tabi hakemlerle şampiyonluk almaya... bünyeniz adalete alışık değil alerji yaptı normal...
    Cevapla
  • Ufuk Türkeş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst harbi olun azcık gururunuz varsa , Bu klüp kendi için değil tüm klüpler adına tek başına mücadele ediyor Fenerbbahçeyi diğer klüplerle karıştırma Fenerbahçe ye karşı bütün klüpler bir hareket ediyor hazmedemiyorsanız büyüklüğünü sesinizi keseceksiniz o zaman ezikler. Hepinizle baş eder bu camia merak etmeyin, Bu takım ligde olmasa klüplerin hepsi iflas eder / FENERBAHÇE
    Cevapla
  • Kanarya1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yorumu yazarken son 7 yılda Fenerbahcenin Şampiyon olmadığını Hafızanızı biraz Zorlasınız Hatırlarsınız. Hamsiyi Bol Tüketin B12niz Artsın. 2010/2011 Şampiyonu Kanırta Kanırta FENERBAHÇE.
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi lan ordan kim hakemlerle şampiyon oluyor haşlama bı bak bakalım son 10 yılda kim kimi nasıl kollamis futbol cahili
    Cevapla
  • Belliki gs lisin 2 yıl önce Şikayet Et
    Belliki gs lisin
    Cevapla
  • Gözlük tak sen 2 yıl önce Şikayet Et
    Gözlük tak sen
    Cevapla
  • dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'un şampiyonluğu varmı.
    Cevapla
  • Atlet olur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kabilliyetlerle bu hakem aç kalmaz, adam kırmızı kart vermek için nasıl koştu oda atlet olur.
    Cevapla
  • Sözleşme 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesine taraftar olan bertaraf olur işte böyle daha beter olun
    Cevapla
  • Kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle