Gustavo'dan Ali Şansalan'a tepki 'Kariyerim için bir ilk oldu'

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo, Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gustavo'dan Ali Şansalan'a tepki 'Kariyerim için bir ilk oldu'
Gustavo'dan Ali Şansalan'a tepki 'Kariyerim için bir ilk oldu'
GİRİŞ 18.10.2021 14:08 GÜNCELLEME 18.10.2021 14:25
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 kaybetti. Sarı-lacivertli takımda forma giyen Luiz Gustavo, hakem Ali Şansalan ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. 

İşte Luiz Gustavo'nun o sözleri: 

"Stresli bir hakem yönetimi yaşadık"

"Dün sahada takımımıza, bizlere karşı tavrı çok gergin, stresli bir hakem yönetimi yaşadık.  Hakemliğin doğası gereği iki tarafa eşit olması gereken ancak maç içerisinde öyle olduğunu ne yazık ki hissedemediğimiz bir maç oldu. "

"Bu kariyerim için bir ilk oldu"

"Aynı pozisyonlarda bambaşka yaklaşımlar gördük, kırmızı karta sebep olan pozisyona değinmeyeceğim dahi... Ben daha önce, kariyerim boyunca bir hakemin maç içerisinde bir takımın oyuncularına karşı bu kadar gergin göründüğü bir yaklaşımı hiç yaşamadım. Bu kariyerim için bir ilk oldu.

"Ben de şaşkınım, böyle bir şeyi ilk kez görüyorum"

Maç sonunda takım da sinirle ve tepkiyle bunu sorguluyordu. Onlara da anlattım. Ben de şaşkınım, böyle bir şeyi ilk kez görüyorum ancak ne olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz. Bu formanın karşılığı şampiyonluk için herkesle her şeyle mücadele ise onu da yapmak zorundayız. "

"Hakemin yerinde olmayı asla istemezdim"

"Ben işine saygı duyan, her zaman kurallar çerçevesinde yaşayan bir futbol profesyoneliyim.  Bir futbol profesyoneli olarak dünkü maç boyunca ve sonrasında yaşananları gördüğümde, bunlara sebep olan hakemin yerinde olmayı asla istemezdim. Bir insanın kariyeri için unutulmayacak, zedeleyici olaylar zinciri oldu bu maç. Tüm ülke, milyonlarca insan her şeyi gördü."

YORUMLAR 114
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    temiz bir maç oldu fener yenilginin faturasinihakeme yikmaya çalışıyor geç bunları......
    Cevapla
  • rasim 2 yıl önce Şikayet Et
    lan tutturdunuz bir hakem her macta hakem sen bir kendine bak neden gol yedik neden kirmizi gorduk onu inceleyin isinize gelirse oynarsiniz gelmezse birakip gidersiniz
    Cevapla
  • FBli 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz niye geçen sene çekip görmediniz. Gözyaşlarına karadenizde tusunami yaratiyordu
    Cevapla
  • Taktik yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Güya Rizenin acısını FB'den alıyorlar...(Karadenizde hakemlere tepki azalsın diye,ne olursa olsun hele RİZE maçı hafızalardan kolay kolay silinmez...)
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    alayınız yenilgiye kılıf arıyorsunuz. gülünecek haliniz var Trabzonspor yenince hep bir mağduriyet aranır nedense adam olun tebrik edin.hakemde on numara maç yönetti.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Git topunu adam gibi oyna...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle