Fenerbahçe'de Sosa ve İrfan Can döndü!

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe'de Sosa ve İrfan Can döndü!
Fenerbahçe'de Sosa ve İrfan Can döndü!
GİRİŞ 08.10.2021 15:13 GÜNCELLEME 08.10.2021 15:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe , Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 Milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan çift kale maç sonrası taktiksel ve bireysel çalışmalarla idman tamamlandı.

 Sosa ve İrfan Can döndü!

Sosa, kademeli olarak takımla çalışmalara devam ederken, İrfan Can Kahveci ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

YORUMLAR 5
  • Bedir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosa iyi ki döndün Senin gibi orta saha yok Aldığımız şu Max Meyer den 10 kat daha iyi futbolcusun inşallah artık Gustavo Sosa ikilisine geri döneriz Mert Hakan Sosa da olabilir bazen Sosa bizim takımı her zaman ataklara geçiren oyuncu attığı ara paslar ortalar çok iyi
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    sosa ve irfana geçmiş olsun.
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    donmesine gerek yok yilin topucu jajsjsj.. zaten ts macini bekler o emre belezoglu... emre kilinc arda bunlar yilda 1 kez ts macinda oynar...
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tercüme edilse anlayacağız ancak bu yazdıklarını.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hele şükür.. Çünkü Trabzon Maçında lazımlar.
    Cevapla