İrfan Can Kahveci bir türlü dönemiyor!

Fenerbahçe'de sakatlık kabusu son bulmuyor. İrfan Can Kahveci'ye yapılan son tetkiklerin ardından en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı anlaşıldı.

İrfan Can Kahveci bir türlü dönemiyor!
İrfan Can Kahveci bir türlü dönemiyor!
GİRİŞ 22.09.2021 19:01 GÜNCELLEME 22.09.2021 19:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Serdar Dursun haftalar sonra takıma katılırken İrfan Can Kahveci'den gelen kötü haber teknik heyeti üzdü.

Sözcü'nün haberine göre, İrfan Can'a yapılan son tetkiklerin ardından kötü haber geldi. İrfan Can, 1 ay daha sahalardan uzak kalacak.

Bir süre Sırbistan'da özel bir tedavi uygulanan İrfan Can Kahveci'nin Samandıra'da yapılan tetkiklerinde ez az 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı anlaşıldı.

KONDİSYON SÜRECİYLE UZAYACAK

İrfan Can'ın tedavisinin ardından tekrar kondisyon yükleme süreci olarak. Maç ritmini ve temposunu yakalaması 7-8 haftaları, yani en az 6-7 karşılaşmayı bulacak.

YORUMLAR 13
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    sivasspor fb ye savaş yaptı adeta irfan can ile tserantı yaraladı sivassporlu futbolculara 2 kırmızı kart verilmeliydi adi hakem vermedi. sivasspor ve rıza çalımbay kümeye düşmeli.
    Cevapla
  • heka 2 yıl önce Şikayet Et
    kendisine bakmazsa öyle 2 depar attı mı oturur kalırsın. profesyonellik sıfır...
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafa gelince hepsi uçan kaçan topçu sonuç ise koca bir SIFIIR
    Cevapla
  • Ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri 3 gs 0 kapak olsun
    Cevapla
  • Asalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl devre arasında Hatay dan bupendzayi ve alanyadan bakasetasi alsaydiniz ey fenerbahçe geçen yıl şampiyon olmuş bu senede hiç transfer yapmadan güle oynaya en rahat oturmuş tıkır tıkır işleyen takım olurdunuz.. transfer aklınız kimse kimlerse hepsini kökten temizleyin nokta.. İrfan can,mesut ve sürüyle aldığınız topcularin hepsi yolcu onca masraf onca yanlış milyonları uzmeniz hepsi..neyse ne haliniz varsa görün yaz yaz boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle