Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkça ilan etti!

Almanya'da 26 Eylül'de yapılacak seçimler için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mesut Özil, Jürgen Todenhöfer tarafından kurulan Team Todenhöfer partisine oy vereceğini belirterek "Artık onun arkasındayım" dedi.

Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkça ilan etti!
Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkça ilan etti!
GİRİŞ 18.09.2021 14:24 GÜNCELLEME 18.09.2021 22:06
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

26 Eylül'de yapılacak Almanya federal seçimlerinde Fenerbahçe'nin gurbetçi yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından barış aktivisti Jürgen Todenhöfer tarafından kurulan Team Todenhöfer partisine oy vereceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, Almanya'nın en cesur politikacısı dediği Todenhöfe ile buluşması sonrasında Twitter'da birlikte bir fotoğraflarını yayınladı.

"BEN DE ONUN ARKASINDAYIM"

Üç yıl önce Rusya'daki Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirdiğinde arkasında duran Alman politikacıya desteğini, "Almanya'nın en cesur politikacısıyla görüşmem Todenhöfer. Üç yıl önce Dünya Kupası'nda zor zamanlar geçirirken o benim arkamdaydı ve şimdi ben onun arkasındayım. 26 Eylül'de Team Todenhöfer'i seçeceğim. Sana başarılar diliyorum" sözleriyle gösterdi.

İşte Mesut Özil'in o paylaşımı;

YORUMLAR 39
  • Mesut A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Toderhöfer müslümanlari cok fazla seven biri. Kendi canini tehlikeye atmisligi var savas esnasinda afghanistana ve iraka gitmesiyle. Kitaplarini okuyan bilir ne demek istedigimi. Oyum kesinlikle Todenhöfere!
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Zenginler güzel bir dünya ister fakirler adaletsiz dünyanın yıkılmasını ister diğer düşünceler teferruat
    Cevapla
  • Tek Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Her oyumuz Team Todenhöfere Bild gazdwsi haber yaptiysa bizler dogru yoldayiz zaten Bütün partilwr tüek ve islam düşmani
    Cevapla
  • Alacalı YD 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynen mesut kardeşim bu partiye oy vereceğim .
    Cevapla
  • Gurbetci taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu parti bu adam yüzde 1 alirsa gelin yüzüme tükürün bu sefer spd scholz kesin kazanacak almanlar kesinlikle rengini belli etmez takim tutar gibi parti tutmaz iste buda gelismis toplum yapar ülkeyi mesut türkiye ayari ortaokul mezunu bir gurbetci cocuk politikadan anlamaz kim selam verirse ondan olur o yüzden kusura bakmamak lazim almanyada yasayan alman vatandasi türklerinde mesutu pek ciddiye türkler gibi aldigini zannetmiyorum.
    Cevapla
  • Karamanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın tahsili seviyesini göstermez Zorlu Sabancı da ilkokul mezunu idi ama ülkeye ne kadar hizmet verdiler .
    Cevapla
  • Uyard 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanane maydonoz
    Cevapla
  • Cengiz06 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam safını belirtmiş Almanyadaki Türklerin seçimlere katılım oranı bu kadar düşükken bir lobi oluşturması mümkün değill. Amerikada yahudi ve ermeni lobisi seçimlerde bir tarafa ağırlık vererek yönetimde söz sahibi olup istediklerini alıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle