İşte Fenerbahçe'nin gizli kahramanı!

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile birlikte bu sezona iyi bir başlangıç yaptı. Portekizli teknik adamın başarısında yardımcısının da büyük payı var.

İşte Fenerbahçe'nin gizli kahramanı!
İşte Fenerbahçe'nin gizli kahramanı!
GİRİŞ 18.09.2021 10:18 GÜNCELLEME 18.09.2021 12:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Vitor Pereira ile birlikte bu sezona iyi bir başlangıç yaptı. Portekizli teknik adamın başarısında hiç şüphesiz yardımcısı Filipe Almeida'nın da büyük payı var. Portekizli hoca, Pereira'nın sağ kolu... Fenerbahçe Teknik Direktörü nerede görev alırsa alsın onu yanında götürüyor.

ÜNLÜ HOCALARI GERİDE BIRAKTI

Filipe Almedia bilgi ve birikimiyle dikkat çekiyor. 2013 yılında UEFA Prolisans Kursu'nu ilk sırada tamamlayan Almeida, Nuno Espirito, Fonseca ve Conceiçao gibi ünlü hocaları geride bıraktı. 

MOURİNHO İLE AYNI PUANI ALDI

Almeida bu kursta 17 puan alan iki hocadan biri... Bir diğer teknik adam ise Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho... Almeida, Sarı-Lacivertliler'in etkili futbolunda en önemli etkenlerden... 

YARDIMCISIYLA ENERJİSİ İYİ

Portekizli çalıştırıcı, teknik, taktik, antrenman metodu, psikoloji ve iletişim alanında uzman. Vitor Pereira, yardımcısı Filipe Almedia ile birlikte müthiş bir enerji yakalamış durumda. 

İSTATİSTİKLERDE ZİRVEDE

F.Bahçe, 5 büyük lig ve Süper Lig 'de ilk golü atma becerisi yüzde100 olan 4 takımdan biri oldu. Kanarya'nın dışında liginde ilk golü atma başarısı yüzde 100 olan diğer takımlar Chelsea (4'te 4), Milan (3'te 3) ve Roma (3'te 3)… (Takvim)

YORUMLAR 8
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum, gizli kahraman falan. Daha durun ilk 3-4 haftadan balon gibi şişirmeyin. Bence henüz o kadar dominant ve tüm ligin üzerinde umut veren top oynamıyoruz. BJK ve TS daha baskın gibi şimdilik.
    Cevapla
  • Tufan Kavraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gizli kahraman yoktur, Pereira ve oluşturduğu ekibi vardır. Ekip oluşturmakta başarıya dahildir.
    Cevapla
  • Cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ama burada fb için hakemin performansı daha büyük kazanım olamaz
    Cevapla
  • Mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ilk defa duyuyorsan o senin eksikliğin. Fonseca yı concecaiao yu tanımıyorsan futbol severim deme
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Geride bıraktığı hocalarda bayağı ünlüymüş haaa. Hoca olduklarını ilk defa duyuyorum.
    Cevapla
  • Cahille konusan 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman sakince futbol izlemeyi bırakıyorsun.
    Cevapla
  • Doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol cahiliysen adam ne yapsın
    Cevapla
  • FB12 2 yıl önce Şikayet Et
    Frankfurt maçında taktikleri çok işe yaradı. Frankfurt on kez pozisyona girmeye çalıştı ve dokuzunda ofsayta yakalandılar. Riskli mi ? Riskli ama işe yaradıktan sonra ne önemi var ? Vitor Pereira ve yardımcıları iyi iş çıkartıyor. Böyle giderse şampiyon olma ihtimali de yüksek, UEFA’da iyi yerlere gelme ihtimali de yüksek. Tabi futbolcular da böyle oldukları gibi hırslı ve istekli olmaları lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle