Pelkas'tan açıklama! "Penaltıyı kaçırdıktan sonra bile..."

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dimitrios Pelkas, E. Frankfurt maçında kaçırdığı penaltı ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

 Pelkas'tan açıklama! "Penaltıyı kaçırdıktan sonra bile..."
Pelkas'tan açıklama! "Penaltıyı kaçırdıktan sonra bile..."
GİRİŞ 17.09.2021 16:43 GÜNCELLEME 17.09.2021 16:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda ilk maçına çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, Pelkas'ın uzatma dakikalarında penaltı kaçırdığı maçta, Almanya deplasmanından bir puanla döndü.

90+2. dakikada Rossi’nin ara pasına hareketlenen Pelkas'ı ceza sahasında kaleci Trapp'ın düşürmesiyle Fenerbahçe penaltı kazandı. Pelkas’ın kullandığı penaltıda meşin yuvarlak kaleci Trapp’dan döndü. Pozisyonun devamında Berisha meşin yuvarlağı filelere gönderdi ancak hakem ofsayt kararı vererek bu golü geçerli saymadı.

Kaçırdığı penaltı ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yapan Pelkas, "Penaltıyı kaçırdıktan sonra bile adımı söylediniz. Bu, bana olan saygınızı ve desteğinizi gösteriyor. Buna mutlaka karşılık vereceğim. Desteğiniz için bir kez daha teşekkürler" yazdı. 

YORUMLAR 15
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu blogda yazı yazanlar fenerli değil ,,olsa olsa fener düşmanlarıdır,2007 de interler moskovalar chelsiler psvler sanki sadece Türk oyuncularla kazandık maçları
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın saçma sapan fikirleri çocuk penaltı kaçırdı diye linç ettiniz,sanki fener her yıl Urfa kupası alıyor ,yada ligde şampiyon oluyoz,bırakın bu işleri ,,biz fenerliyiz 3 temmuzda da ,kursunlandigimizda da ,elimizden alınan tam 5 tane şampiyonlukta da ,,biz sonuna kadar fenerliyiz...
    Cevapla
  • ALADİN 10 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazının içeriğine bakınız,kaleciden dönen topda Berisha ofsaytta denmiş. Herhalde yenı kural geldi.Pelkas topa vurmadan Berisha ceza alanı içine girdiği için endiret serbert vuruş verilerek gol iptal edildi.
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Aferin, iyi halt yedin. Burası Fenerbahçe değil de senin gibi ergenleri mutlu etme kulübü ya. Lise takımında oynayan ergen gibi penaltı olunca topu kucaklayıp kalevciye teslim etmesi değil ya. Bu adam tam bir balon. Geçen sene Ligde ipin koptuğu son 10 hafta sahada ruh gibi gezindi. Bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Aduket 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam attı golü trabzona. Bu adam sayesinde şampiyonluk yarışında kaldık. Pelkas ın kalitesini sen sorgulayamazsın bile. Maçları izlememişsin ki pelkas a sallıyorsun.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Olsun pelkas penaltı bu kaçar sen kaliteli futbolcusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle