Fenerbahçe'den açıklama! "Yalanın böylesi"

Fenerbahçe Kulübü, bugün Mert Hakan Yandaş hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den açıklama! "Yalanın böylesi"
Fenerbahçe'den açıklama! "Yalanın böylesi"
GİRİŞ 15.09.2021 12:34 GÜNCELLEME 15.09.2021 12:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, bugün Mert Hakan Yandaş hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: 

"Yalanın Böylesi"

Bugün Takvim ve Fotomaç adlı gazetelerde yer alan ‘Futbolcumuz Mert Hakan Yandaş’ın, Galatasaray Kulübü futbolcusu Arda Turan’la buluşup dertleştiği, çok mutsuzum, …’ dediği iddia edilen haber “maksatlı bir yalandır.”

 Haberde iddia edilen görüşmenin içeriğine dair yalanlar bir yana bu şekilde bir buluşma kesinlikle gerçekleşmemiştir.

 Takvim ve Fotomaç adlı gazeteler, bu haberle tamamen masa başında yazılmış hayali bir görüşmenin içeriğini yine hayalleri ile süsleyerek, gazetecilik etiğinden ne kadar uzak bir yaklaşımda olduklarını gözler önüne sermiştir.

 Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu mecraların haberinin dikkate alınmamasını ve bu yaklaşıma dair yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

YORUMLAR 19
  • Alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteler hikaye yazmis hakikaten. Gs seyircisi hakani alisamiyen spor kompleksine Gomer transfer olsa.ardayida boyle bir olaya sebep oldugu icinde ardayida yanina gomer))
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda GS ye gittiginden pisman, keske Fenerbahceli olsaydim demis Mert Hakan a. Futbolu biraktiktan sonra Fenerbahceli olacagim yemin ederim demis Arda Turhan.
    Cevapla
  • oguz 2 yıl önce Şikayet Et
    fotomaç gsnin zaten sişvas macında haydi aslanlardiye manşet geçmişti ve bi ara metekalkavana kartal pencesi yapıp manşet atmıştı komik böyle dergiler gazeteler kapatılmalı bunlara kanun yokmu yoksa derhalk cıkmalı cünkü çok sallıyorlar yalan haber yapıyor hikaye sıkıyorlar fitne fesatlık bir yere kadar ama bunlarda sınır yok
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru yalan kötü ama yalan yazanlar kapatilsa yalan konusanlarin ağzı dikilse . Sence kaç kişi kalir
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu çöpüde şişirdilerde şişirdiler mutsuzmus ne top oynuyorda ne bekliyor acaba pereira işi biliyor yönetim önünü kesmese takımda ne kadar çöp varsa temizleyecek
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde onu seyrederken mutsuzuz şimdi ne olacak!
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu alacağı paraya bakar. Parası düzenli ödeniyorsa ondan mutlusu olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle