Fenerbahçe'nin baş döndüren fikstürü!

Sakatlık sıkıntısıyla uğraşan Fenerbahçe’yi lig ve Avrupa’da arka arkaya maç trafiği bekliyor. Ekim ayındaki milli araya kadar Vitor Pereira’nın önünde 3 günde bir maç bulunuyor.

Fenerbahçe'nin baş döndüren fikstürü!
Fenerbahçe'nin baş döndüren fikstürü!
GİRİŞ 15.09.2021 10:49 GÜNCELLEME 16.09.2021 00:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sezona 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerabahçe’de yoğun bir fikstür başlıyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkların arka arkaya geldiği bu dönemde yoğunlaşan maç trafiği ise dikkatlerden kaçmıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira ve ekibinin önünde önemli bir seyahat takvimi bulunuyor. Avrupa Ligi gruplarına da başlayacak olan Fenerbahçe, bir yandan yoğun lig maratonuna devam edecek.

Ekim ayındaki milli takım arasına kadar sarı-lacivertliler adeta durmadan, 3 günde bir maç yapacak. Hem sakatların artması hem yeni gelen oyuncuların adapte olması hem de 3’lü savunma sisteminin oturması için zamana ihtiyaç duyan Fenerbahçe’de yoğun fikstür dikkat çekiyor.

Yarın akşam Avrupa Ligi D Grubu’nda TSİ 22.00’da E.Frankfurt’a konuk olacak Fenerbahçe, 19 Eylül Pazar akşamı da ligde Başakşehir deplasmanına gidecek.

23 Eylül Perşembe akşamı tekrar lig mesaisi olacak ve Giresunspor’la karşılaşılacak. 26 Eylül Pazar günü de Hatayspor deplasmanına gidecek Vitor Pereira ve öğrencileri, 30 Eylül Perşembe ise Avrupa Ligi’nde Olympiakos’u ağırlayacak. 3 Ekim Pazar günü de ligde Kasımpaşa deplasmanı olacak.

Herkes hazır

Yoğun maç takvimini düşünen Fenerbahçe’de teknik heyet tüm futbolcuları hazır tutmaya çalışıyor. Vitor Pereira, rotasyon yapacağı dönemlerde bütün oyuncularından aynı verimi almak istiyor.

Burak Kapacak, kaleci Berke Özer, Miguel Crespo, Filip Novak, Mert Hakan ve hatta genç isimler Arda Güler ile Fatih Şanlıtürk’ün her an oynayacak gibi hazır olmaları hedefleniyor. Bazı oyuncuların sakatlık riski, kart cezası riski ve yorgunluk riski göz önünde tutularak bazı maçlarda rotasyon hamlesi düşünülüyor.

YORUMLAR 8
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaşlı olarak fb başarılar diliyorum uefa da
    Cevapla
  • Tako 3 yıl önce Şikayet Et
    He ya yazık 3 gün de bir 1 buçuk saat yorulacak yazık ya hemde ayda 300- 500 bin TL gibi karın tokluğuna.
    Cevapla
  • atiila 3 yıl önce Şikayet Et
    sandığın gibi değil. maçlar çok zor para ile biçilemez
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    ne var bunda? avrupada zaten böyle. o kadar para alıyorsunuz. oynayin bir zahmet
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık valla. Bir takımın üzerine bu kadar gidilmez ki? Koskoca Türkiye de sadece fb ye üç günde bir maç oynatilir mı? Amacın ney TFF soylede bilelim(:
    Cevapla
  • Şikebahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Halbuki fb li başkanın desteklemesi lazım bu işte bir bit yeniği var ama gerçi bunlar hakemlerle ortalığı yatıştırır.Aslında fb nin sahaya bile çıkmasına gerek yok avrupada oynasın yeter
    Cevapla
  • Birader 3 yıl önce Şikayet Et
    Tff uefa ortak hareket ediyor. Çok ayıp
    Cevapla
  • 6 saray 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin ha.haha.haha...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle