Sinan Gümüş'e futbol yasağı!

Fenerbahçe'de transferin son günü gelen tekliflere rağmen takımdan ayrılmayan Sinan Gümüş'e futbol yasağı geldi.

Sinan Gümüş'e futbol yasağı!
Sinan Gümüş'e futbol yasağı!
GİRİŞ 10.09.2021 09:53 GÜNCELLEME 10.09.2021 09:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğü döneminde İtalya'nın Genoa takımından transfer edilen Sinan Gümüş, kadro dışı kalmıştı. Fatih Karagümrük ve Alanyaspor 'dan gelen teklifleri elinin tersiyle iten Sinan Gümüş, sarı lacivertli formyla 20 maça çıktı. 3 gol atan Sinan bir de asist yaptı.

SİNAN GÜMÜŞ'E FUTBOL YASAĞI! LİSANSI ÇIKTI AMA...

F.Bahçe'nin önerdiği takımları geri çeviren Sinan, kendi anlaştığı Kasımpaşa da veto edilince futbola uzak kaldı. Fenerbahçe 'de Sinan Gümüş krizinde son sözü sarılacivertli yönetim söyledi. Kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki oyuncu, bizzat Başkan Ali Koç'un ilettiği, Almanya ve Karagümrük'ten gelen bonservisli teklifleri geri çevirmişti.

Transferin son günlerinde ise Kasımpaşa ile anlaşan Sinan'a bu sefer F.Bahçe kapıları kapattı ve tecrübeli futbolcu mecburen kaldı.

Buna göre 5 Ocak 2022'de başlayacak ara transfere kadar Sinan hiçbir takımla antrenmanlara katılamayacak ve lisansı çıkarılmış olsa bile Fenerbahçe forması giyemeyecek, 500 bin Euro'luk yıllık ücretini ise almaya devam edecek. (Sabah)

 

YORUMLAR 11
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    "500 bin Euro'luk yıllık ücretini ise almaya devam edecek." işte oturduğu yerden para alacak bir oyuncu daha , Ah ali koç bu parayı bu adama vereceğine anlaştığı kasımpaşaya verseydinde hiç olmazsa bu 500 bin eurodan kurtulsaydın ya
    Cevapla
  • ????? 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye aldılar ki bunu zaten
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Cokta üzülecek sanki yattığı yerden para kazanacak adam
    Cevapla
  • Kamil Kurtyemez 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene GS elinden kaptik diye seviniyordunuz , ne oldu bu sene gönderemediniz. Diğerlerine ne zaman aynı tarife uygulanacak :-)
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belezoğlu nun yaptığı transferleri çoğu gönderildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle