Jose Sosa'dan Arda Güler'e: O frikiği atacak çok maçların olacak

Helsinki maçının son dakikalarında kazanılan frikik atışını Arda Güler'e bırakmayan Jose Sosa, genç futbolcuya "O frikiği atacak çok maçların olacak" dedi.

Jose Sosa'dan Arda Güler'e: O frikiği atacak çok maçların olacak
Jose Sosa'dan Arda Güler'e: O frikiği atacak çok maçların olacak
GİRİŞ 20.08.2021 13:21 GÜNCELLEME 20.08.2021 13:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Helsinki ile oynanan karşılaşmadaki frikik pozisyonu ile ilgili gündeme gelen Sosa ve Arda ikilisi maçın ardından sabah kahvaltıda buluştu. 

"O frikiği atacak çok maçların olacak"

Samimi sohbette Arda’ya kendi tecrübelerini aktaran Sosa, "Siz bu takımın geleceğisiniz, siz oynadığınız sürece abileriniz olarak biz çok mutlu oluyoruz. Önünüzde çok uzun bir futbol kariyeri var ve o frikiği atacak çok maçların olacak" dedi.

"Çalışmaya devam et, bir gün bu takımın yıldızı olacaksın"

Arda da pozisyonda frikik kullanmak istemesinin hayallerinden ötürü olduğunu ve asla Sosa’ya saygısızlık etmek istemediğini Arjantinli futbolcuya iletti.

Avrupa arenasının kulüp için öneminin farkında olduğunu dile getiren genç oyuncunun bu sözleri, Sosa tarafından anlayış ve sempatiyle karşılanarak, "Ben seni tanıyorum, Fenerbahçe tutkunu biliyorum, bunlar futbolda normal şeyler, ileride de çok yaşayacaksın. Çalışmaya devam et, bir gün bu takımın yıldızı olacaksın" diye konuştu.

YORUMLAR 20
  • . . . 2 yıl önce Şikayet Et
    sonra herkes evine gitti :)
    Cevapla
  • sert adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosaaa... o atışı Ardaya bırakacaktın..çünkü sonrasında berbat bir vuruş yaptın. Ne geçti eline..Belki adamın vuruşu gol olacaktı..
    Cevapla
  • 7171 2 yıl önce Şikayet Et
    Gol atarsa diye korkup artırmamıştır.
    Cevapla
  • Mehmet58 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosa ayıp ettin.
    Cevapla
  • Yorumcu54 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte bencillik buna denir. Zaten maç bitmiş o çocuk vursa kim kaybedecek ki. Sonrada kendini filozof sanıp laf üretiyor. Birde antremanda çocuğun alnından öpüp poz veriyor. Böyle adamların bence ligimizde işi olmaması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle