Vitor Pereira: Arda ve Muhammed gibisini çok az gördüm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Helsinki'yi 1-0 yendikleri maçın ardından genç oyuncular Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler'le birlikte basın toplantısına çıktı.

 Vitor Pereira: Arda ve Muhammed gibisini çok az gördüm
Vitor Pereira: Arda ve Muhammed gibisini çok az gördüm
GİRİŞ 20.08.2021 00:36 GÜNCELLEME 20.08.2021 00:40
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi konuk eden Fenerbahçe, rakibini 1-0 mağlup ederek ikinci maç öncesinde avantaj yakaladı.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, basın toplantısına takımın genç yıldız adayları Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler ile çıktı.

Bu maçı unutamayacağını dile getiren Portekizli teknik adam şunları söyledi;

"Gururluyum, sahada iki karakter gördüm. Zor olmayan bir maçtı ama genç oyuncularımız kaliteli, karakterli görüntü sergilediler. Böylesine bir maçta çok iyi oynadılar. Hafta boyunca çok çalıştılar. Kendilerine inanıyorlar. Mami çok güzel bir gol attı, mutluyum. Genç oyuncuları yetiştirebilmek için onlara süre vermek gerekir. Porto'da yıllar boyunca altyapıda görev aldım ama Arda Güler'in karakterinde ve yeteneğinde çok az oyuncu gördüm. Aynı şekilde Muhammed için de bu sözlerim geçerli. Kendilerini geliştirirlerse, Türk futbolu için çok iyi futbolcular olacaklar.

"Çok güzel bir ruh ortaya koyduk"

Takımımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. Çok güzel bir ruh ortaya koyduk. Çok önemli sakatlıklar yaşadık, bu da elimizdeki opsiyonları azalttı ama bu ruhla bunların üstesinden gelmeyi başardık. Bu maç her zaman benim aklımda kalacak.

İrfan Can Kahveci ve Filip Novak'ın sakatlıkları hakkında bildiğim tek şey yarın gidip MR çekileceği, ondan sonra sağlık ekibi durumu benimle paylaşacak."

Muhammed Gümüşkaya: "Benim hayalim Fenerbahçe'de olmak"

Basın toplantısında konuşan Muhammed Gümüşkaya, "Ben Fenerbahçe'de doğdum. Benim hayalim Fenerbahçe'de olmak! Bugün galibiyet golü bana nasip oldu, kendimi geliştirmeye devam edeceğim." dedi.

Arda Güler: Frikikte topun başına geçmek hayalimdi

Arda Güler ise "Aileme, hocalarıma ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Frikikte topun başına geçmek hayalimdi, bu kez nasip olmadı ama olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 20
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    sakatlar iyileşsin halada transfer peşindesiniz onlarıda yapın bakalım kaç maç oynatacaksın bu gençleri veya 1-2 maçta bocaladıklarında ufak bir hata yaptıklarında yinede oynatmada diretecekmisiniz yoksam sizde tavuğa benzetip alt liglerde pişmeye mi göndereceksiniz
    Cevapla
  • bordo bereli 61 2 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle. fenerbahçeye bu gençlere yer verdiği için teşekkür ederim. helal olsun.
    Cevapla
  • can 2 yıl önce Şikayet Et
    İster mami der ister mamişko der ulan troller sizene
    Cevapla
  • emrullah_15 2 yıl önce Şikayet Et
    Mami değil MUHAMMET (sav)
    Cevapla
  • Deli Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet
    Cevapla
  • şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç. Bir maç kolay değildir viktooor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle