Fenerbahçe'de Samatta'nın son şansı

Fenerbahçe'de Samatta'nın tek santrfor ve en büyük gol silahı olarak sahaya çıkacağı maç, aynı zamanda yeni forvet transferi öncesi son şans anlamına geliyor.

Fenerbahçe'de Samatta'nın son şansı
Fenerbahçe'de Samatta'nın son şansı
GİRİŞ 18.08.2021 10:11 GÜNCELLEME 18.08.2021 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezonun ilk haftasında peş peşe yaşanan sakatlıklar nedeniyle özellikle forvet hattında kadro kurmakta zorlanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın yarınki HJK Helsinki maçında tek gol silahı Samatta olacak.

Geçtiğimiz hafta antrenmanda adalesinden sakatlanan Enner Valencia’nın ardından, Adana Demirspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Serdar Dursun’un köprücük kemiği kırılınca mevcut kadroda tek santrfor Samatta kaldı.

Yine geçen hafta idmanda omzu çıkan Pelkas da olmadığı için Pereira UEFA Avrupa Ligi’nde HJK Helsinki ile oynanacak karşılaşmaya 3-4-2-1 dizilişiyle çıkacak ve Mesut Özil ile İrfan Can Kahveci’nin önünde Samatta’ya görev verecek.

Takıma her an katılması beklenen yeni golcünün transferi öncesinde bu maç, Samatta için son şans anlamına geliyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Fifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan bi cacik olmaz.
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    samattaya hiç sans verilmemeli oynayamıyor pozisyonları boşa harcıyor.acilen takasta kullanılmalı yada sözleşmesi fesh edilmelidir yada kadro dışı kalmalıdır.samattanın yerine thiam yada valencia oynasa ondan 2 kat daha çok gol atar.hatta pelkas santrafor oynasa daha çok goller ve asisler yapar.serdar dursun iyileşene kadar böyle bir çözüme gidilmelidir.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin beğenmediğin adamı kim beğenecek Avrupaa saftirikmi yönetici bolluğumu var üstüne üstlük birde aldığı para gerçeği var
    Cevapla