Pereira'dan futbolculara Helsinki uyarısı!

Helsinki maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan futbolculara uyarı geldi.

Pereira'dan futbolculara Helsinki uyarısı!
Pereira'dan futbolculara Helsinki uyarısı!
GİRİŞ 18.08.2021 10:01 GÜNCELLEME 18.08.2021 16:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Helsinki maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Vitor Pereira, öğrencilerine uyarılarda bulunarak, “Rakibimizden çok güçlü olabiliriz ancak sakın hafife almayın bedeli ağır olur. Ligde şampiyonluk hedefimiz olduğu gibi Avrupa’da da sonuna kadar ilerlemeliyiz” diye konuştu.

Adana Demir mücadelesinde görev yapan oyuncular dünü yenileme çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maç oynadıktan sonra taktiksel ve bireysel antrenmanlar gerçekleştirdi.

YORUMLAR 1
  • abdulsamet 2 yıl önce Şikayet Et
    santraforda arda kurtulan oynamalı.şu anda en formda en olumlusu bu çünkü santraforların hepsi sakatlandı.samatta hiç gol atamaz pozisyonları boşa harcıyor auta atıyor.yerden vur bari dönen topa yeniden vurma imkanı doğar. antrenörler bunu sürekli çalıştırmalı ben antrenörü olsam ceza olarak samattayı 1 saat fazladan bire bir çalıştırırım. daha topa vurmasını bilmiyor.dripling ile ceza sahasında yüklense düşürseler penaltı olur ona da girmiyor pres yok çok hareketli olmalı bu durum antrenörlerin hatası.
    Cevapla