Moussa Dembele, adım adım Fenerbahçe'ye!

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Lyon'un golcü oyuncusu Moussa Dembele'nin transferinde sona geldi.

Moussa Dembele, adım adım Fenerbahçe'ye!
Moussa Dembele, adım adım Fenerbahçe'ye!
GİRİŞ 16.08.2021 20:12 GÜNCELLEME 16.08.2021 20:12
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli yetkililer Fransa’ya giderek Moussa Dembele için temaslara başlamıştı. Şimdi de Lyon’un sportif direktörü Juninho, istanbul’a geliyor. Lige kötü başlayan, son olarak Angers’e 3-0 kaybeden Fransız ekibi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Juninho, Fenerbahçe’den Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan’ı isteyecek. Brezilyalı futbol adamının, Dembele’ye karşılık iki yıldızın yanı sıra para da talep etmesi bekleniyor. Sarı Lacivertliler ise sadece takasla golcü oyuncuyu kadroya katmak için bastıracak.

Ali Koç’un forvet için 1 numaralı hayali olan Moussa Dembele konusunda somut gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak Sarı Lacivertliler’den yetkililer Fransa’ya giderek Fransız yıldız ve menajeriyle temas kurmuştu. Fenerbahçe ile ilgili yaptığı araştırmalarda son derece olumlu bilgiler alan Dembele, Kanarya’ya yeşil ışık yaktı. Fenerbahçeli yetkililer Fransa’da görüşmeleri sürdürürken, bu kez Lyon’dan bir grup İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor. Fransız ekibinin sportif direktörü Juninho Pernambucano, yanında çalıştığı bir menajerle birlikte önümüzdeki günlerde soluğu Türkiye’de alacak.

22 milyon euro’ya aldılar

Juninho Pernambuacno’nun hedefinde Fenerbahçe’nin iki yıldızı, Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan var. Lyon’un lige kötü başlangıç yapıp, dün de Angers’e 3-0 kaybetmesi sonrası transfer çalışmalarına hız verildi. Juninho, Pelkas ve Ozan’a bir an önce imza attırmak istiyor. Brezilyalı futbol adamı, Moussa Dembele’ye karşılık bu ikilinin yanı sıra bir miktar para talep edecek. Lyon, 2018’de yıldız forvet için 22 milyon Euro bonservis ödemişti. Fenerbahçe ise Pelkas ve Ozan’ı vermeye sıcak bakıyor ancak ekstra bir ödeme yapmak istemiyor.

Pereira beklemede

İstanbul’daki pazarlıkların kıran kırana geçmesi bekleniyor. Ali Koç’un bu görüşmelere bizzat katılacağı öğrenildi. Vitor Pereira ise bir an önce yeni golcüsü Dembele’ye kavuşmanın hayalini kuruyor. Bu transferle ilgili bu hafta önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

YORUMLAR 29
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ozan samatta ferdi irfan can uste paraverin alin.
    Cevapla
  • Hakemvurdu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu paranın yarısına mhk yı satın alın.
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp transfer... Renklilerin parası çöpe gidecek.. Kimi alırlarsa alsınlar yine KARTAL şampiyon. Tabii şike ve hakem satın alma yapmazlarsa...
    Cevapla
  • abdulcebrail 2 yıl önce Şikayet Et
    yinemi şampiyon diyorsun alıştın beleşe burada uyduruk yalan yazma kara kargalar şike ile bazı takımların kasten 3 puanları vermesiyle hakem vb. şampiyon oldu tüm millet biliyor sen bilmiyorsun işinemi gelmiyor yoksa tavuk gibi çöplükmü karıştırıyorsun.
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kendinden bilir işi derler. Siz şikeden Avrupa'dan elenmediniz mi kara kargalar. Açın bir tarihinize bakın sonra başkasına suç atın.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Üstüne bastın sizin yaptıklarınızı yapmazsak şampiyonluk zor biz zor yolu tercih ettik fb taraftariyim.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener iki hakem alır bu paraya
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman almış lan zevzek
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Pelkas kesinlikle gitmemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle