Mesut Özil Avrupa basınında manşetlerde!

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil’in sarı-lacivertli formayla attığı ilk gol dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Mesut Özil Avrupa basınında manşetlerde!
Mesut Özil Avrupa basınında manşetlerde!
GİRİŞ 16.08.2021 14:40 GÜNCELLEME 16.08.2021 14:42
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor karşısında attığı golle takımına galibiyeti getiren Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti.

Özil’in Fenerbahçe formasıyla attığı ilk gol İngiliz, İtalyan ve Alman basınında yer alırken, birçok medya kuruluşu ise Özil’in ilk gol sevincini manşetlere taşıdı.

Dünya basınında Özil'in golü, 'Taraftarı olduğu kulüpte ilk golü', 'Fenerbahçe ile 18 ay sonra golünü attı', 'Özil, attığı golle Balotelli’li Adana Demirspor’u mağlup etti' şeklinde yer aldı.

YORUMLAR 18
  • haydaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar mesut un Türkiye de oluşu avrupanın istediği yöne eğilmeden dik durmasıdır, bunu hemen milli takım seçimine bağlamayın mesuta bütün taraftarlar sahip çıkmalı.
    Cevapla
  • Maçkalı bordo mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut kaliteli ahlaklı ve düzgün bir futbolcudur.
    Cevapla
  • Talat Dinçer 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut çok kalıteli ayrıca çok edepli bir topçudur....Nokta
    Cevapla
  • Kayıp 2 yıl önce Şikayet Et
    yani haberi nasıl okuduğun önemlii.ben bu haberde sadece mesut ile alay etmişler diye anlıyorum.18ay da 1gol atan kişiyi artık siz düşünün
    Cevapla
  • Hüseyin35 2 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı güruhu çocukla nasıl uğraştı. Almanyanın başarısızlığının faturası ona kesildi. Doğu Türkistanla ilgili yaptığı açıklamadan sonra üstüne çok gelindi. Daha nicesi... 18 ayın kaç ayında forma giymiş? Bunların muhasebesi yapılmalı. Aksi halde bunları gözönünde bulundurmadan yapılan acımasız eleştirilerle haçlı güruhundan bir farkımız kalmaz.
    Cevapla
  • Tarafsız taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş kaleye bir gol attı diye manşetlerde, vay be:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle