Min-jae Kim krizi! Anlaşma sağlanamadı

Güney Koreli stoper Min-jae Kim'le maddi konularda henüz anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe'nin transferi bu yüzden açıklayamadığı öğrenildi.

Min-jae Kim krizi! Anlaşma sağlanamadı
Min-jae Kim krizi! Anlaşma sağlanamadı
GİRİŞ 12.08.2021 01:22 GÜNCELLEME 12.08.2021 01:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin transfer etmek için İstanbul’a getirdiği Güney Koreli savunmacı Min-jae Kim'de bir son dakika gelişmesi meydana geldi. 24 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde, parasal konularda henüz anlaşma sağlanamadığı için resmi imzalar atılamadı. 

Kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor

Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Kim’le maddi konuların da kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor. Sağlık kontrolünden geçen 24 yaşındaki futbolcu maaş konusundaki pürüzlerinin giderilmesinin ardından Sarı Lacivertli formayı giyecek.

Min-jae Kim’in kısa süre içerisinde Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Vitor Pereira yolunu gözlüyor

Sarı Lacivertli ekibin Portekizli teknik patronu Vitor Pereira da bizzat istediği Güney Koreli stoperin, bir an önce takıma katılmasını istiyor. Bu sezon 3'lü savunmayla şampiyonluk mücadelesi verecek olan tecrübeli teknik adam, Kim'i merkezdeki savunmacı olarak kullanmayı planlıyor. 

Pereira'nın 3'lüsü: Tisserand-Kim-Szalai

Pereira, hazırlık maçlarında stoper hattını Tisserand-Szalai-Novak şeklinde kurdu. Min-jae Kim'in 11'e monte edilmesiyle birlikte defansın merkezi Tisserand-Kim-Szalai şeklini alacak. (Fanatik)

YORUMLAR 13
  • Asaf serdar erkol 2 yıl önce Şikayet Et
    Accaip birşey olur önlerine bide pırpır orta saha müthiş olur ondan sonra periaria güle güle yav Ali Koç bu hocayı niye getirdi hala anlamış değilim RIZA hoca tam biçilmiş kaptan
    Cevapla
  • Ugur 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadigi harcadın caneri gokhani harcadın bsey demedik elinde serdar aziz zanka tsrent salai lemos varken napican o boyla fizikle tutturdunuz bı üçlü sistem olan bize olucak yine bu gustavo mali ve ferdi niye takımda anlamış deyilim ozan sosa irfan merthakan dururken gustavo kim gcn sezon emre kesti takım yanlışlıkla şampiyon oluyodu bunu gormuyomusunuz hazırlık maçlarının en kötüsü ferdi tserent gustovo nie hala bu israr
    Cevapla
  • Gfb Muhammed Koç 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Aziz varken neden tisserand?
    Cevapla
  • fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    başkanımızı transferde yanıltan hadiseler var yapılan transferler eziyet
    Cevapla
  • fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    ŞİŞKO KİM jo ilgimizin temposu yüksek dayanamaz gari perişan olu çocuk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle