Bilic'ten Fenerbahçe'nin transferine övgü!

Beijing Guoan Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile anlaşan Min-jae Kim için, "Henüz 24 yaşında, öğrenmeye devam ediyor ve potansiyeli çok fazla" dedi.

 Bilic'ten Fenerbahçe'nin transferine övgü!
Bilic'ten Fenerbahçe'nin transferine övgü!
GİRİŞ 09.08.2021 12:56 GÜNCELLEME 09.08.2021 12:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin yeni transferi Min-jae Kim'i iyi tanıyan isimlerden biri olan Slaven Bilic, Güney Koreli stoperi övdü.

İşte Hırvat hocanın Kim’le ilgili yaptığı açıklamalar: “Kim, son derece iyi bir futbolcu. Ne yazık ki o da dahil, bu sezon yabancı oyuncularımızı kaybediyoruz. Bakambu da gidiyor. Finansal anlamda geçmişteki gibi iyi bir durumumuz yok ve Çin’deki bütçe kısıtlaması, bu kayıplara neden oldu.”

"3’lüde de rahatlıkla oynar"

Kim’i takımda tutmak istedik ama sözleşmesi bu yılın sonunda bitiyordu. Gitmek istediği için onu durdurmak çok zordu. Fizik olarak çok güçlü ve hızlı. 1.90 cm boyunda, topla da iyi işler yapıyor. Henüz 24 yaşında, öğrenmeye devam ediyor ve potansiyeli çok fazla. Böyle devam etmesi halinde üst düzey bir oyuncu olacağından eminim. Fenerbahçe tartışmasız harika bir oyuncuyu transfer etti. 3’lü ya da 4’lü defans sisteminde rahatlıkla oynar. Çünkü modern futbola çok uygun ve tam da arayacağınız tarzda bir savunmacı.”

"Avrupa’ya uyum sorunu çekmez"

“Burada Beijing Guoan gibi büyük bir kulüpte oynuyordu ve şimdi yine büyük bir kulüpte forma giyecek. Güney Kore Milli Takımı’nda forma giyiyor ve potansiyeli de ortada. Çin’de zaten yıllardır Avrupa’da oynamış isimlerle oynuyor. Burada lig çok gelişmiş durumda. O yüzden ilk Avrupa deneyiminde uyum sorununu fazla yaşamayacağını düşünüyorum. Çok rahatlıkla Süper Lig ’de oynar ve başarılı olacağına da yürekten inanıyorum.”

YORUMLAR 11
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı olsunlar okadar paralar veriliyor yabancilara bari bir işe yarasınlar ülke puanı ve Türkiye prestiji herşeyden daha önemli
    Cevapla
  • nahit 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerde defans olarak zanka,tisserrant,lemos,caulker,atilla szai,sadık,serdar aziz var bu transferle min jea kin ile sayı 8 oldu bu transfer gereksizdi fenere forvet lazım bir sezonda 20 ,25 gol atacak oyuncu lazım.
    Cevapla
  • dadas25 2 yıl önce Şikayet Et
    kardes 3 tanesi zaten gidici 3 lu oynayacak takimda 5 stoperde gayet normal...forvet konusunda kesinlikle haklisin...lemos sadik zanka gidiyor merak etme
    Cevapla
  • Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Sirf insanlari sinir etmek icin burda yorum yapacak kadar aciz olanlar zavallilar var
    Cevapla
  • çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    ogrenmeye fener de devam edemez
    Cevapla
  • Sarilacivert 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya su feneri cekemeyenlerle buranin surekli dolmasi beni cok gulduruyo hahaa. Herkes işine baksin bos muhabbet yapmayin. Bu transfer cok kalite cildirin fener dusmanlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle