Pelkas'a, İtalya ve Almanya'dan 2 talip var!

Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği başarılı performansın ardından Yunan oyuncu Pelkas'a İtalyan ekibi Bologna ve Alman kulübü Mönchengladbach talip oldu.

Pelkas'a, İtalya ve Almanya'dan 2 talip var!
Pelkas'a, İtalya ve Almanya'dan 2 talip var!
GİRİŞ 31.07.2021 19:45 GÜNCELLEME 31.07.2021 23:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni sezonu öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Dimitrios Pelkas geliyor. Sarı-lacivertliler hem İtalya'dan hem de Almanya'dan gelen teklifleri değerlendiriyor.

Son olarak Marko Arnautovic'i kadrosuna katan İtalya Serie A takımlarından Bologna ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach, Dimitrios Pelkas'ın transferi için Fenerbahçe ile görüşme halinde.

Bologna teklif yükseltti!

Daha önce Pelkas için 4.5 milyon Euro'luk teklif sunan ve bu teklifi Fenerbahçe tarafından reddedilen Bologna, Yunan futbolcu için teklifini bir miktar daha yükselterek 6 milyon euro seviyesine çıkarttı. Bologna'dan gelen 6 milyon Euro'luk teklifi de geri çeviren Fenerbahçe, yıldız isim için istediği rakamı belirledi.

Fenerbahçe'nin beklentisi 10 milyon avro!

İtalyan basınında yer alan haberde; Vitor Pereira'nın da kesinlikle takımda kalmasını istediği Pelkas için minimum 10 milyon Euro bonservis bedeli bekleniyor. Fenerbahçe Dimitrios Pelkas için 10 milyon Euro'nun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almayacak.

YORUMLAR 1
  • Akil 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin yunan medyası şişirip duruyor bu paranın yarısını etmiyor.
    Cevapla