Fenerbahçe, Kaan Ayhan için masada!

Fenerbahçe'de Pereira'nın 'hızlı bir stoper' istemesi üzerine harekete geçen yönetim, Kaan Ayhan için Sassuolo ile temasa geçti.

Fenerbahçe, Kaan Ayhan için masada!
Fenerbahçe, Kaan Ayhan için masada!
GİRİŞ 24.07.2021 15:25 GÜNCELLEME 24.07.2021 15:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Vitor Pereira'nın sürpriz bir şekilde hızlı bir stoper istemesi üzerine çalışma başlatan Fenerbahçe, Kaan Ayhan'ı gündemine aldı. Bonservisi Sassuolo'da olan milli futbolcu için İtalyan ekibi ile görüşmelere başlandığı bildirildi. Şartlarda anlaşılması halinde Kaan Ayhan'ın kadroya katılacağı iddia ediliyor. 26 yaşındaki Kaan Ayhan, geçen sezon gittiği İtalyan ekibinde 20 maçta forma giyerken, skor katkısında bulunamadı.

BUNDESLIGA'DA FORMA GİYDİ

Gurbetçi stoper, Almanya'da Schalke 04, Fortuna Düsseldorf ve Eintracht Frankfurt formaları giyerken, 9 gol+8 asist üretti. A Milli Takım'ın da son dönemde banko isimleri arasında yer alan Ayhan, Euro 2020'deki 3 karşılaşmada da şans bulmuştu. Sassuolo'nun geçen yıl Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kaan Ayhan'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor. (Sabah)

YORUMLAR 4
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kime talip olursa onu alıyoruz. Takıma katkısı önemli değil. Kadro şişiyor. Ondan sonra takas için kulüp arıyoruz. Para önemli değil. Acun bir kampanya ile durumu düzeltiyor.
    Cevapla
  • Yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Mert müldürü alın.Kaan Ayhan balon ...
    Cevapla
  • alik 2 yıl önce Şikayet Et
    kaan ayhan hızlı değil gezinen. sadık ve serdar bile ondan daha hızlı. caulker.attila.serdar üçlüsü süper stoperler.ligimizin en iyileri. daha ne olsun.
    Cevapla
  • Üsküdar... 2 yıl önce Şikayet Et
    Yararlı bir transfer olur...
    Cevapla