16'lık Arda Güler, Fenerbahçe A takımında!

U19 takımında gösterdiği performansla dikkat çeken Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler, A takımla çalışmalara başladı.

16'lık Arda Güler, Fenerbahçe A takımında!
16'lık Arda Güler, Fenerbahçe A takımında!
GİRİŞ 23.07.2021 14:39 GÜNCELLEME 23.07.2021 14:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 2021-22 sezonu için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de kadroya U19’dan takviye geldi. U19 Gelişim Ligi’nde Başakşehir’le oynanan karşılaşmada 2 gol 1 asistlik başarısı ile göz dolduran Arda Güler, performansıyla Pereira’nın dikkatini çekti.



Kontratlı 39 futbolcusu bulunan ve sayıda önemli azalmaya gitmek isteyen sarı-lacivertli ekipte şu ana kadar 9 futbolcu takımdan ayrı hazırlıklarını sürdürmeye başladı. Topuk Yaylası ve Samandıra kamplarında; Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal, Murat Sağlam, Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin’i takımdan ayırarak bireysel çalışma yapmalarını ve bu arada yeni kulüp bulmalarını isteyen Pereira, Arda Güler’i A takım kampına dahil etti. Gelecek adına umut vadeden 16 yaşındaki genç futbolcu, başarısıyla teknik ekipten tam not aldı.

YORUMLAR 15
  • Şamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Torpili sağlamdır altyapılar böyle çalışır genelde 3-4 idmana çıkarırlar el altından bende sporcuydum ordan bilirim Tr den tesadüfi yetenek çıkmasının tek sebebi budur adam gelir senin 2.liginden topçu alır gider Juventusta oynar günün sonunda olay bu yani
    Cevapla
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    haberlere çıksın diye yapılmış başarılı bir propaganda , türkiye kupasında toplamda 40 dk oynar sonra da gönderilir
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir gence daha yazık edecekler. Ömer Faruk Beyaz da A takıma alınmıştı. Kaç maçta oynatılar? Adam fenerde harcanacağını anlayınca ayrıldı. Oğuz Kağana da daha alt yapıdayken M.City 5 milyon avro vermişti. O zaman geleceğimiz diye satılmadı, bugün kadro dışı bırakıldı. Fener hiçbir zaman gençleri oynatmaz ve yazık eder. Bu gencecik çocuğa da yazık edecekler.
    Cevapla
  • enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğuz Kağan ağır sakatlık geçirdi. Ömer Faruk a takımda kaptan oldu daha ne olsun.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun birkaç maçını izledim kalite var ama tam bir artist
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    osman bi bak bakalım avrupaya en çok futbolcu satan hangi takım tabiki fb iyi olan oynar seni fb düşmanı işine bak isine
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi satmış Avrupaya yazsan da biz de öğrensek. Melih Demiral deme o başka takıma gönderildikten sonra gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle