Fenerbahçe'de 4 futbolcu kadro dışı!

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararı doğrultusunda 4 futbolcunun takımdan ayrı olarak çalışmalara devam edeceğini açıkladı.

Fenerbahçe'de 4 futbolcu kadro dışı!
Fenerbahçe'de 4 futbolcu kadro dışı!
GİRİŞ 23.07.2021 09:57 GÜNCELLEME 23.07.2021 10:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, futbolcuları Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarına A takımdan ayrı devam edeceğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni sezon için kadrosunu şekillendirmeye başladığı ve 4 oyuncuyla ilgili kararın bu doğrultuda verildiği ifade edildi.

Bu futbolcuların gelecek planlamalarına yönelik çalışmalara başlandığı belirtilen açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktörümüz Vitor Pereira da kadrosunu şekillendirmeye başlamıştır. Bu doğrultuda alınan karar neticesinde oyuncularımızdan Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarını bundan sonra takımımızdan ayrı olarak gerçekleştirmeleri uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 14
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru karar. FB için uyuşmuyordu. Hataları bol oyuncular bunlar. Dikkat ediniz kaybettikleri topa bir daha gitmeyen ve mücadele etmeyen, hataları bol oyuncular hepsi. Hoca takımı çözdü. İşler yolunda demektir.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Traş makinesi samatta, müzmin sakat perotti, kağnı arabası zanka ,35 lik formun zirvesindeki sosa say say bitmiyor birde gitmiyor lar
    Cevapla
  • Manisa lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Tarık çamdal vardı Galatasaray un iliğini kuruttu gidene kadar
    Cevapla
  • Hakki 2 yıl önce Şikayet Et
    Sade fener degil, nerdeyse tum ligimiz bu sekil, avrupanin hurdasi cikmasi sakati pahalisi nerede ye iç yatçi varsa dolustular bizim takimlara. Tamami yonetimlerin ciddiyetsizligi ve bilgisizligi...bu adamlarin iki macini izle stada sokmazsin...
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Genç Türk futbolcuları kesin bakalim.Hadi bunu yapan yabancı teknik adam ama kulüp yetkilileri nerede
    Cevapla
  • bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi tercih etmek bir futbolcu için sonun başlangıcıdır.
    Cevapla
  • ilyas007 2 yıl önce Şikayet Et
    alo emre ben senin aldığın futbolcuyum saygılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle