Serdar Aziz'in menajeri: Tamamen bir algı operasyonu

Fenerbahçe'de geçen sezon sergilediği performansla ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olan Serdar Aziz'le ilgili son dakika açıklaması geldi. Tecrübeli stoperin menajeri , yapılan haberlere büyük tepki gösterdi.

Serdar Aziz'in menajeri: Tamamen bir algı operasyonu
Serdar Aziz'in menajeri: Tamamen bir algı operasyonu
GİRİŞ 22.07.2021 22:18 GÜNCELLEME 22.07.2021 22:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Serdar Aziz, Fenerbahçe formasıyla geçen sezon sergilediği performansla teknik direktör Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'nun sahaya çıkardığı ilk 11'lerin bankosu olmuştu. Bu sezon tecrübeli stoper yeni transfer Caulker'la rekabete girecek.

Serdar Aziz'le ilgili yapılan haber üzerine menajerinden açıklama geldi. Haluk Canatar, oyuncusunun takımda kalmak için maaşında indirim yaptırdığına dair iddialara açıklık getirdi.

"ALGI OPERASYONU"
 

Canatar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli spor kamuoyu, temsilcisi olduğum profesyonel futbolcu Serdar Aziz ile ilgili dün ve bugün sosyal medyada yer alan ve içeriğinde takımda kalmak için ücretlerinde indirip yaptığı yönünde çıkan haberler, tamamen bir algı operasyonu olup, gerçeği yansıtmamaktadır.

"2 MİLYON TL İNDİRİM YAPTI"
 
Serdar, şerefle giydiği forması ve kulübü için, pandemi ve harcama limitlerine katkıda bulunmak amacıyla 2020-21 futbol sezonu alacaklarından, tamamen kendi arzusu ve öz iradesiyle, Aralık 2020 tarihinde sözleşmesindeki hak ediş rakamlarından hiçbir pazarlığa gerek duymaksızın 2.000.000 TL indirim yapmıştır.

"ŞEREF VE MUTLULUK DUYDU"
 
Bundan da mutluluk ve şeref duymuştur. Menajeri olarak ilk defa statümü bir kenara bırakarak, bir futbolsever olarak şu düşüncemi de söylemek istiyorum:

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCUSU"
 
Serdar Aziz'in Türkiye'nin en iyi yerli defans oyuncularından birisi olduğunu bilen biri olarak, algı ve itibar kırıcı haberlere asla inanılmamasını kamuoyundan saygılarımla rica ederim."

OCAK 2019'DAN BU YANA FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Serdar Aziz, Ocak 2019'dan beri sarı-lacivertli kulübün formasını giyiyor.

YORUMLAR 5
  • edi 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bi defolun de ki ayda 3500 tl yi hak ediyor mu? vasat alti futbolcu indrim yapmismis indirim yapmasan ne olur serdar aziz kimdir topcumudur birakin su gereksizleri yazik gunah verilen paralara
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serdar 2.lig kalitesinde.bilincsiz bam gumcu.ben olsam oynatmam.yetenek yok .avrupada hicbir ligde oynatmazlar
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir oyuncu sanki açıklama yapılıyor hakkında
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Menajeri Kusura bakmasın ama Küçük takım topçusu bunlar
    Cevapla
  • Tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    onun için şuan tam yerinde :)
    Cevapla