Vitor Pereira neşteri vurdu! 10 ayrılık...

Fenerbahçe'de, sadece eksik bölgelere oyuncu bulmak için değil kadroyu azaltmak için de yoğun bir mesai harcanıyor.

Vitor Pereira neşteri vurdu! 10 ayrılık...
Vitor Pereira neşteri vurdu! 10 ayrılık...
GİRİŞ 22.07.2021 20:41 GÜNCELLEME 22.07.2021 20:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kadrosunda 37 futbolcu bulunan Fenerbahçe ilk etapta en az 10 oyuncuyu direkt satış ya da kiralama yoluyla kadrodan çıkartmayı hedefliyor.

Bu oyuncular Zajc, Zanka, Dirar, Lemos, Tisserand, Oğuz Kağan Güçtekin, Perotti, Thiam, Kemal Ademi ve Barış Alıcı olarak belirlendi. Pereira ve kurmaylarının bu isimler üzerinde uzlaştığı ifade edildi. Bu oyuncular kiralama ya da satış yoluyla takımdan gönderilerek hem FFP hem de TFF'nin limit kriterleri uygulanmış olacak.

ZAJC'A TORINO TALİP OLDU 

Sarı-lacivertlilerde transfere bütçe oluşturmak için takımdan ayrılması planlanan isimlerden Miha Zajc'a talip çıktı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna Torino talip oldu. Sloven oyuncu, geçen sezonu Genoa’da kiralık geçirmişti. Genoa, Zajc’ın bonservisini almak istese de oyuncunun 1.2 milyon Euro’luk maaşında indirime gitmemesi nedeniyle bu transferden vazgeçti.

PEROTTI'DEN FLAŞ TALEP 

Fenerbahçe'de ayrılması gündemde olan isimlerden Diego Perotti, sarı-lacivertlilerin elini zorlaştırıyor. Arjantinli kanat oyuncusu ise ayrılmak için Fenerbahçe’den bütün alacaklarını talep etti. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından henüz takımla birlikte antrenmana bile çıkmadı.

GÖZTEPE, FENERBAHÇE'DEN 3 İSMİ İSTİYOR 

Süper Lig’de yeni sezon kampında transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Fenerbahçe’den bir oyuncuyu daha listesine ekledi.Sarı-lacivertlilerden daha önce stoper Zanka ve kanat Sinan’la ilgilenen sarı-kırmızılıların santrfor Kemal Ademi’yi de düşündüğü vurgulandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın raporunu bekleyen Göztepe’nin şartların oluşması halende Ademi’ye imza attıracağı kaydedildi. Öncelikle Nijeryalı golcüsü Brown Ideye’yi elden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılılar, Ademi transferinde yol haritasını belirleyeceği ifade edildi.

TISSERAND VE SAMATTA BELİRSİZLİĞİ 

Tisserand ile Samatta’nın durumu henüz net değil. Ayrılıklar sonrası ortaya çıkacak ekonomik şartlar el verirse sarı lacivertlilerin stoper ve golcü konusunda yeni hamleler yapma imkânı doğacak. Fenerbahçe'de Pereira, daha kaliteli bir isim alınabilirse Tisserand’ın da gönderilmesine razı oldu.

ZANKA VE ADEMI İÇİN KAP BİLDİRİMİ GELEBİLİR 

Zanka'nın Kopenhag, Ademi'nin de Süper Lig kulüplerinden birine gönderildiğine dair her an bir KAP bildiriminin gelebileceği öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • Görüyon mu 2 yıl önce Şikayet Et
    İtalyanları 1.2 milyonu çok buluyo bizim Türk takımlarıda ellerinde olmayan parayı saçmak için can atıyolar avrupayla farkımız bu bence
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Oģuz Kağan Güçtekin gibi gençlere yazık olmuyor mu? M.City Aziz Yıldırım döneminde 5 milyon euro verdiği halde geleceğimiz diye satılmadı. Şimdi ise satış listesine konuyor. Ömer Faruk Beyaz'ın gitmette ne kadar haklı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Böyle yapacaksanız alt yapıyı kapatın o zaman.
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar feneri sampiyon yapsın diye alınmadı mi? şampiyonluktan vaz mi geçtiler artık bu 10 futbolcuyu yollar yerine 10 tane daha alırlar seneye de bu sene aldiklari 10 futbolcuyu üste para verip yollarlar. ne de olsa tecrübeliler
    Cevapla
  • Merdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Perotti oynarsa para alacaktı hani? Müsrif yöneticiler, on kuruşluk sdama 100 kuruş verirseniz niye gitsin ki !
    Cevapla
  • koc-ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koc cebinden versin feneri zarara ugrattigi yeter
    Cevapla
  • heka 2 yıl önce Şikayet Et
    hani bu perottiyle performansa dayalı anlaşma yapılmıştı. yılların müzmin sakatina bi de garanti para mi verdiniz. sonra geliyorsunuz yok fener ol yok mesut olla taraftarın cebindeki üç kuruş paraya göz dikiyorsunuz...
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    On futbolcuyu yollayıp onbeş tane alacaklarmış. Hadi gözünüz aydın yine FENER olacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle