Vitor Pereira'dan Luiz Gustavo kararı!

Yeni sezonda takımı 3-4-3 formatında oynatmak isteyen Portekizli teknik adamın, Luiz Gustavo'yu defansta kullanmayı planladığı öğrenildi.

Vitor Pereira'dan Luiz Gustavo kararı!
Vitor Pereira'dan Luiz Gustavo kararı!
GİRİŞ 21.07.2021 10:39 GÜNCELLEME 21.07.2021 10:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de, teknik direktör Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından oyun planında köklü bir revizyona gidildi. 3-4-3 sistemi ile Fenerbahçe'yi sahaya sürmeyi planlayan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira'nın Luiz Gustavo'yu önümüzdeki sezon stoper olarak kullanabileceği belirtiliyor.

Gustavo'nun oyun kurma konusundaki becerisini savunmada kullanmak isteyen Portekizli hocanın, hazırlık maçları sonrası bu konudaki kararını netleştirmesi bekleniyor. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Kasımpaşa maçında stoperde forma giymişti.

YORUMLAR 12
  • Nexus 2 yıl önce Şikayet Et
    Eminmisin hoca. Gustavo orda oynayamaz daha dogrusu oynamaz. Puyoldan sonra gelmis en iyi top kesici ama orta sahada keser defansda kesmez cunku sevmiyor orayı. Luıs felipe scoları de yaptı aynı hatayı gitti 2 bonus kafayı tandem oynattı david luis le almanya macı 7 oldu
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Altay --- Caulker - Gustavo - Szalai --- Irfan Can - Mert Hakan - Jose Sosa - Caner Erkin --- Mesut Özil --- Sedar Dursun - Enner Valencia 3-4-1-2 Sanirim ilk 11 buna yakin sekilde olacak.
    Cevapla
  • Hasan çavuş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine komedi adam orta sahada alternatif siz sen tutup defans ne aleka birde üçlü defans oynatıyursun köy oraya. Orjin defans oyuncusu
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın
    Cevapla
  • heka 2 yıl önce Şikayet Et
    isterse kalede oynasın şampiyon olunda sabrımız kalmadı artık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle