Aston Villa'dan Szalai için 15 milyon Pound!

Birmingham Live’da yer alan habere göre Aston Villa, Macar yıldız Szalai için 15 milyon Pound’u (176.2 milyon TL) gözden çıkarttı.

Aston Villa'dan Szalai için 15 milyon Pound!
Aston Villa'dan Szalai için 15 milyon Pound!
GİRİŞ 20.07.2021 19:08 GÜNCELLEME 20.07.2021 19:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Attila Szalai, bu transfer döneminde Fenerbahçe’nin en gözde oyuncusu oldu. Macar yıldız, geçen sezonun ikinci yarısında geldiği Sarı-Lacivertliler’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Birçok takımın takip ettiği 23 yaşındaki stoper için harekete geçen ilk ekip Aston Villa oldu.

Birmingham Live’de yer alan habere göre İngiliz ekibi, Bjorn Engels’in ayrılmasının ardından savunmayı Szalai ile güçlendirmek için harekete geçti. Pereira’nın sözleri hatırlatıldı Sportif direktör Johan Lange’nin Macar yıldızı ilk hedef olarak belirlediği ve Aston Villa’nın bu transfer için 15 milyon Pound’u gözden çıkarttığı kaydedildi.

Haberde yer alan yorumda, bu transferin önündeki en büyük engelin Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira olduğu yazıldı. Pereira’nın, “Szalai, en iyi oyuncularımızdan biri. Hedefimiz şampiyonluksa, onun bizimle kalması gerekiyor” sözlerine yer verildi. 

YORUMLAR 12
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    burdan yaziyorum yemin ederim bu fiyata satsinlar ben ahanda bu spor isleirni birakirim
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    İki milyon eden futbolcuya bu para verilirse kesin şike vardır
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç transfer yapabilmek için gerçekte sattığı rakamın 4-5 katını yazdırıp farkı Muhtemelen cebinden veriyor ama sattığı adam gerçekten takımın iyi oyuncusu olduğu için 4-5 transferde yapsa toparlayamıyor Yani saçma sapan bir döngü
    Cevapla
  • Oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım. Burası çatladı kapı ülkesi. Ali Koç hiçbirşey almadan bu kadar parayı yurtdışına çıkaracak. Devlet ise hayırdır ali bu para nerden geldi nereye gidiyor demeyecek. O dediğin fakir fukaranın 5 10 TL si ile olur. Hayatında 15 milyon paund gördün mü milyonu boşver 15 paund gördün mü
    Cevapla
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav inanmayın. Klasik fener işleri. Her konuda ali cengiz. Yarım sezon önce muriçi alsa 2 milyon 1 sezon önce alsa salayi 1 milyon. Avrupalı hele İtalyan ingiliz bu tuzağa gelirmi. Düpedüz transfer şikesi.
    Cevapla
  • Sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    La yiğido sana ne oluyor sen niye atarlandın?
    Cevapla
  • Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    cok kirlisin ,uza buradan
    Cevapla
  • iskanbul 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen knk öyle bir kerede holiganlık yapmayın bu be çekememezlik e sizde haklısınız her sene en kötü 25-30 milyon euroluk satış yapıyoruz :)
    Cevapla
  • yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    etmezzz yalan
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    eder,doğrudur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle