Fenerbahçede, Paulinho ve Yarmolenko müjdesi!

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Paulinho ile Ukraynalı hücum oyuncusu Yarmolenko'nun transferinde son geldiği iddia edildi.

Fenerbahçede, Paulinho ve Yarmolenko müjdesi!
Fenerbahçede, Paulinho ve Yarmolenko müjdesi!
GİRİŞ 16.07.2021 18:30 GÜNCELLEME 16.07.2021 18:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler için önümüzdeki günler transferde hareketli geçecek gibi görünüyor. Fenerbahçe, gizli bir operasyonla, bonservisi elinde olan ve Galatasaray ile de adı anılan Paulinho’yu bitirme noktasına getirmişti. Sarı-Lacivertliler, artık bu transferden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Yönetim ise sadece Brezilyalı yıldızla yetinmeye niyetli değil. Fenerbahçe, Andriy Yarmolenko için de gaza bastı. Daha önce Ukraynalı yıldız için yapılan girişimlerden sonuç çıkmamıştı. Yönetim, 31 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için West Ham’ın kapısını bu defa daha iyi bir teklifle çaldı. İngiliz ekibiyle pazarlıklar bir kez daha başladı.

Yarmolenko beklemede

Yarmolenko, Fenerbahçe’nin yaptığı teklife zaten ‘evet’ demişti. Yıldız futbolcu, İstanbul’a gelmek için kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Tecrübeli oyuncu, West Ham’da düzenli forma şansı bulamadığı için İngiliz ekibinden ayrılma kararı almıştı. Fenerbahçe Yönetimi, Paulinho ile Ukraynalı yıldızın transferini birlikte açıklayarak yeni sezon öncesinde camiayı havaya sokmanın hesaplarını yapıyor.

YORUMLAR 8
  • Gizli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener
    Cevapla
  • S&J 2 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 1 milyon orta saha
    Cevapla
  • Üüüüü 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs olmasa fb transfer yapamaz
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruk acın var
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizi olmayan transferle germeyinko.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle