Volkan Demirel, Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik ekipte görev yapan Volkan Demirel'in takımdan ayrıldığını açıkladı.

GİRİŞ 14.07.2021 11:42 GÜNCELLEME 14.07.2021 14:53
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve antrenör Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 17 yıl kalesini koruyan, son 2 sezonda yardımcı antrenörlüğünü üstlenen Volkan Demirel ile yollar ayrıldı.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkandır Fenerbahçe. Bu lakabıyla Fenerbahçe taraftarının gönülden sahiplendiği efsaneleşmiş biridir.

Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye geldikten sonra başka hiçbir formayı giymemiş, formanın hakkını her zaman sonuna kadar vermiş ve efsane kalecilerden biri olarak tarihe geçmiştir.

ALİ KOÇ: VOLKAN DEMİREL KENDİ AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURACAĞIM DEDİ

Volkan'ın futbolculuğa veda ettikten sonra, futbol kariyerine devam etmek istemesi, iyi bir antrenör olmak istemesi nedeniyle Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak 2 sene görev yapmıştır. Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemiştir. Volkan Demirel, kendi ayakları üzerinde durmak istediğini bize söyledi. Biz de bu görüşünü saygıyla karşıladık. Ben biraz pres yaptım, biraz daha dur, görev başındayken yeni bir görev çıkar belki dedim. Ancak o kendine has özgüveniyle ben kendi ayaklarım üzerinde duracağım ama şu tarihte Fenerbahçe'ye geri döneceğim dedi.

ALİ KOÇ: EVİNE AİLEMLE GİDİP YEMEK YEDİĞİM TEK FUTBOLCUDUR

"Volkan özellikle benim için zor bir veda. Ben Volkan'ı 19 yaşından beri tanıyorum. O genç, deli dolu halinden bugünlere nasıl evrildiğini biliyorum. Evlenme kararı alırken bilgilendirme aşamasında da bulunmuştum. Evine ailemle gidip, yemek yediğim tek futbolcudur. Zor bir veda. Kendisi istiyor, planları var. O planların sonunda da Fenerbahçe var. İnşallah bir gün bir kez daha Fenerbahçe ile yolları kesişir. Her zaman onun evi burasıdır, yuvası burasıdır. Sadece saha içi değil, dışında da önemli duruş sergilemiştir. En zorlu çabaladığımız günlerde, 3 Temmuz'da dimdik durduğunu hepiniz hatırlarsınız."

ALİ KOÇ: YURTDIŞI ÖNERİSİ SUNDUK

Biz kendisine yurtdışında yakın olduğumuz kulüplerde 2-3 ay geçirme imkanını da sunduk, o kapımız da her zaman açık.

VOLKAN DEMİREL: AYRILMA KARARIMI SEZON BİTİMİNDE VERMİŞTİM

Çok futbolcular, çok teknik direktörler geldi. Hepsinin gelişi için bir basın toplantısı düzenlendi. Ama ilk defa bir antrenör, eski futbolcu için böyle bir toplantı düzenleniyor. Bana verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim.

20 yıl önce buraya girdiğimde; delikanlı, henüz ne yapacağını bilmeyen bir genç vardı. Ama şu an 40 yaşında ne yapacağını bilen, kararlı bir Volkan var. Hedeflerim var, yoluma devam etmeye çalışacağım.

Ersun Yanal'ın ekibiyle birlikte ve son dönemde de Emre Belözoğlu ile birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Erol Bulut hocamızla da öyle.

Ayrılma kararını sezon bitiminde vermiştim. 2 senedir Fenerbahçe'de antrenörlük yapıyorum ve çok güzel imkanlarla çalıştım.

Bir fotoğraf var, o fotoğrafa girmeme sebebim üstümün sivil olması. Hocama gidip teşekkür ettim.

Artık kendi başıma bir şeyler yapabileceğimi hissettim ve bu kararı aldım. Pereira gelmeden önce de takımla çalışma ortamı buldum. Yardımcı olan Zeki ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. 20 yıllık bir devrin sonuna geldik. Çok heyecanlıyım.

"ŞU AN 3-4 TANE OPSİYONUM VAR"

"Şu an için 3-4 opsiyon var ama ben ilk önce burayı belirlemek istedim. Evet, isteyenler, konuşmalar var. Onları değerlendirmek için zamana ihtiyacım var zaten acelem de yok. A lisansına sahibim. Pro lisansım kaldı şu anda. Yanınızda pro lisanslı bir teknik adam bulundurursanız A lisans ile her yerde çalışabiliyorsunuz."

Önümde çok güzel bir kariyer olacağını düşünüyorum. Bu kariyeri de elimden geldiği kadar Fenerbahçe'ye layık bir şekilde yürütmek istiyorum.

Ali Koç'un veda yazısı: İyi insan, Efsane kaptan, her daim yolun açık şansın bol olsun

"MİLLİ TAKIMDAN TEKLİF GELİRSE CEVAP BELLİDİR"

"Milli takımla ilgili bir teklif gelirse, düşünmeme gerek yok. Milli bayrak bizim için çok önemli bir değerdir ve verilecek cevap bellidir. Teklif gelir mi gelmez mi bilmem, ama teklif gelirse hayır diyemem.

Unutamadığım maç Sevilla maçıdır. Bir futbolcu için hem dibi görüp hem de böyle bir başarı elde etmek önemliydi."

Fenerbahçe'deki kariyerimle alakalı keşkem hiç olmadı. İyi ki bu forma altında yaşadım. İyi ki 20 sene boyunca bu kulübe hizmet etmişim.

YORUMLAR 80
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    çok teknik direktör olması fenerin 3 yılını çaldı. tek söz sahibi tek teknik direktör olmalı.
    Cevapla
  • Fatih'in Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Volkan gitmesi yetmez, Emre de gitmeli, Ali Koç da gitmeli, takımda merkeziyetsiz başarı odaklı misyon oluşmalı
    Cevapla
  • okan can 2 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi futbol hinleri ulke futbolundan temizlenmesi lazım
    Cevapla
  • koçsuz fener 2 yıl önce Şikayet Et
    KOÇ artık klüpten GİT
    Cevapla
  • Bedirhan 2 yıl önce Şikayet Et
    geç kalındı saten gönderildi çok iyi oldu bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle