Luiz Gustavo: Son günümmüş gibi...

Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, sarı lacivertlilerin kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Luiz Gustavo: Son günümmüş gibi...
Luiz Gustavo: Son günümmüş gibi...
GİRİŞ 12.07.2021 14:23 GÜNCELLEME 12.07.2021 14:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, sarı lacivertlilerin kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

İşte Brezilyalı yıldız Gustavo'nun yaptığı açıklamalar;

"Hatalarımızı düzeltmek için çalışıyoruz"

"Kamp çok iyi geçiyor. Geçen seneden kalan hatalarımızı düzeltmek için çalışıyoruz. Yeni hocamızla yeni bir felsefe... Herkes gerçekten çok konsantre, çok istekli. Buradaki üçüncü sezonum. Ben buraya sadece şampiyonluk hedefiyle geldim. Bu sene de benim için farklı olmayacak. Oyuncular olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Her şeyden önce kulüp gelir."

"Hocamızla aynı dili konuşmaktan ziyade onun ne istediğini anlamamız önemli. Bize oynatmak istediği oyun sistemini anlıyoruz. Umarım sahada bunun karşılığını verebiliriz. Saçlarımı oğlum uzattığı için uzatmıştım. Oğlum saçlarını kestirince ben de kestirdim."

"Geçen sezon çok fazla gol yedik"

Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak geçen sezon fazla gol yemiştik. Öncelikle bunu düzeltmemiz gerekiyor. Geçen seneyi tek bir maçla özetleyemem, birçok kırılma anı vardı. Yeni hocamız mutlaka geçen sezonu çok iyi analiz edecektir ki aynı hataları tekrarlamayalım.

"Her güne son günümmüş gibi bakıyorum"

Futbolun güzelliği taraftarların bize yaşattığı duygular. Taraftarın olması bizi iyiye götüren unsurlardan biri olacaktır. Ben, mesleğimi yaparken her gün meslekteki son günümmüş gibi bakıyorum. Ben, işime aşığım. Hayatta elde ettiğim her şeyi futbola borçluyum. Futbola minnettarlık duyuyorum. Kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. Son güne kadar mücadele etmek istiyorum.

Sezon öncesi hazırlık dönemi çok iyi gidiyor. Herkes sorumluluğunu biliyor ve şampiyonluk istiyor. Sahada takım olabilirsek şampiyon olacağımızı biliyoruz.

YORUMLAR 1
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Saç gidince 15 kilo vermiş çöp
    Cevapla