Mert Hakan Yandaş: Bize yakışanı yapacağız

Gelecek sezon hakkında konuşan Fenerbahçe'nin orta sahadaki yıldızı Mert Hakan, "Elimizi taşın altına sokma zamanı geldi. Bu sezon başarıyı kovalayan bir takım seyrettireceğiz" dedi.

Mert Hakan Yandaş: Bize yakışanı yapacağız
Mert Hakan Yandaş: Bize yakışanı yapacağız
GİRİŞ 02.07.2021 10:55 GÜNCELLEME 02.07.2021 11:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçen sezon başında Sivasspor'dan transfer edilen Mert Hakan Yandaş, artık sorumluluk almaları gerektiğini söyledi.

26 yaşındaki yıldız, "Tecrübeli isimler olarak elimizi taşın altına sokma zamanı geldi. Camianın özlemle beklediği şampiyonluk için hep beraber el ele verip, bize yakışanı yapacağız. Ben de bu takımın bir ferdi olarak üstüme düşenin en iyisini yapacağım. Forma savaşından galip çıkanlara, kenarda bile olsam desteğimi sonuna kadar vereceğim. Kısaca, bu sezon birlik ve beraberlik içinde başarıyı kovalayan bir takım seyrettireceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyval yine kahrolacağız o zaman
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve Emre Kılınç gerçekten milli piyango size değdi. Ne Emre Galatasaray a ne de sen Fenerbahçe ye layık değilsiniz. 2. Ligte sizin gibi topçular çok var. Siz gidin satılmış yalaka medyaya dua edin. Bir sene boyunca ikinizin de futbol maçlarını izledim. Emin ol Alper Potuk veya Hasan Wli Kaldırım kadar iyi değilsin. Aynı şekilde Emre Kılınç Rodriguez in ayağına su dökemez. Yanlız anladığım kadarıyla ikinizin de arkasında duran yapay ve geçici bir güç var. Sivaspor a saygı duyuyorum. Fakat iki takımada iyi kakalamış.
    Cevapla
  • Me~t~o 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlız Emre Kılıç İçin Sivasa Para ödenmedi,Sanırım Mert Hakan ıçinde Peki nasıl oluyorda Sivas kakalamış diyorsun?
    Cevapla