Daum'dan 'Geri dön' çağrısına yanıt!

Christoph Daum, adının Fenerbahçe'yle anılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Daum, “F.Bahçe için en iyisini diliyorum. Ali Koç'un doğru kararı vereceğine eminim” dedi.

Daum'dan 'Geri dön' çağrısına yanıt!
Daum'dan 'Geri dön' çağrısına yanıt!
GİRİŞ 02.07.2021 10:07 GÜNCELLEME 02.07.2021 10:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, pazartesi günü yeni teknik direktörü açıklayacağını bildirmişti. Ancak üzerinden geçen 5 güne rağmen henüz Sarı-Lacivertliler'in yeni hocası belli olmadı. Bunun üzerine Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada eski teknik direktörleri Christoph Daum hakkında mesajlar atmaya başladı ve Alman çalıştırıcı bir anda sosyal medyada trendtopic oldu. Binlerce taraftar Daum'a "geri dön" çağrısı yaptı. 

Alman çalıştırıcı yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarının benim hakkımda bu kadar çok olumlu konuşması benim için bir onur. Fenerbahçe harika taraftarlara sahip seçkin bir kulüp. Başkan Ali Koç ve tüm yönetim kurulu üyeleri kulübün başarısı için büyük destek veriyor. Tüm Fenerbahçe ailesine gelecek için en iyisini diliyorum. Teknik direktör konusunda Ali Koç'un en doğru kararı vereceğine eminim" dedi.

Christoph Daum, Fenerbahçe'de 2 şampiyonluk yaşamıştı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • sefer 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadas begenmedigimiz dauma yalvaracak konuma düştük. ali koc vizyonu
    Cevapla
  • aliveli 2 yıl önce Şikayet Et
    portekizli çöplerden ve sayılan birçok çöp hocadan kat be kat iyi bir hocadır daum...o çöplere dünya para vereceğine getir daumu her türlü zirveye oynatır. ama dauma transfer imkanı vereceksin. istediği oyuncuları alsın adam...her seferinde adamın yapacağı transferlere karıştırlar. aziz yıldırımın o saçma sapan futbolcu transferleri olmasaydı daum senelerdir hala takımın başındaydı.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım Ali Koç taraftar güdümünde kulübü yönetmeye devam etmez. Taraftar istemiyor diye Aykut hocayı gönderdi. Üç yıl sonra pişman olduğunu söyledi. Ersun hocayı kendisi istemediği halde taraftar istedi diye getirdi ve sezonu tamamlamadan gönderdi. Taraftarın ne kadar zarar vediginin farkında mı acaba?
    Cevapla
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden olmasın ki
    Cevapla
  • bilall 2 yıl önce Şikayet Et
    sana gel diye mesaj atanlar geçmişte ersun yanal gelsin diye bağıran zır cahillerdir.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    2.15 puan ortalaması var Fenerbahçe'de . Çalıştığı tüm sezonda Fenerbahçe ya şampiyon ya da son maçta kaybetti bu adami isteyen nasıl zor cahil aciklarmisiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle